Ha egy családban a gyerekek szüzek, és kapcsolatuk nem volt, ott a szülők vmit nagyon elrontottak nem?
28 éves fiú
32 éves lány
otthon élnek, nem volt kapcsolatuk azaz nem volt a fiúnak barátnője, a lánynak udvarlója, mindketten szüzek.
Mit rontottak el a szülök ?
Igen, hibázhattak a szülők, de hogy mit, azt ennyiből nem lehet megmondani, hiszen semmit nem tudunk a családról, csak hogy a gyerekek szüzek... Esetleg nagyon "bezárták" őket, nem engedték társasági életet élni, ilyesmi. De mint mondtam ennyi infóból nem lehet ezt megválaszolni.
De azért a gyerekek is hibásak, mert elég nehéz elhinni, hogy nem érték őket különböző ingerek, amik arra sarkallták volna őket, hogy kapcsolatot teremtsenek az ellenkező nemmel.
Ezt a "hibás" szót kerüljük már, ha lehet.
Ez meg: "mert az egyik én vagyok", dramaturgiailag nagy volt. :) Elzárva nevelkedtetek egy farmon, vagy hogy volt? Többet is mesélhetnél.
Az én unokatesóm is szűz még. Lány és legalább 5 évvel idősebb nálam. Én 32 vagyok. Tudom, milyen az, mikor bezárva nevelkedik az ember, mert én úgy nevelkedtem. Nem engedtek el sehova se minket. Nővérem valahogy mégis kitört, ő 17 éves körül volt, mikor elvesztette, én 21, öcsém kábé ugyanennyi volt. Lehet be tudtak zárni olyan 18 éves koromig, de aztán már nem. Elkerültem fősulira, onnan már nehéz lett volna bezárni. Az unokatesómat meg nem zárták be. Van egy öccse, az is idősebb nálam, ő normális időben vesztette el a szüzességét. Van egy osztálytársam, az is még mindig szűz. Az ilyen típusú emberek általában nem csak a szülői neveltetésnek köszönhetik, hogy szüzek 30 évesen is, hanem nagyrészt maguknak. Nem járnak el sehova-mondjuk én se nagyon-, de nem is kezdeményeznek, nem próbálnak meg randizni vagy ilyesmi. Kicsit maguknak valók. Öcsémnek is elég nehezen megy, nagyon rég óta nincs senkije. Talán több, mint 8 éve. Ő is kicsit magának való, nem tud kezdeményezni.
Ne magatokat sajnáltassátok, amiért szüzek vagytok, hanem tessék kilépni az utcára és ismerkedni. Lépj fel társkeresőre és tessék összehozni pár randit. Nem kell az első randin közölni, hogy még szűz vagy, mert megijednek, hogy valami gáz van veled, hogy még mindig szűz vagy, ilyen idősen nem hozzák fel ezt a témát az első randin úgy se, mert azt gondolja mindenki, hogy csak tán nem...De ha előrehalad a kapcsolat, akkor lehet közölni. Ne ijedjetek meg, csak bátran, de valahol el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!