Alkohol gyerekek mellett?
Én nyáron a nagy melegben néha elkortyolgattam egy kis behűtött sört, amikor a gyerekkel kettesben voltam. Nyilván tudtam mi a mérték, nem a becsiccsentés volt a cél, de akkor nagyon jól esett. Most hogy jönnek a hideg napok, lehet csinálok forralt bort.
Sokan amiatt tartják rossz ötletnek, hogy ha baj történik és vezetni kéne, akkor ugye nem lehet. De nekem jogsim sincs, úgyhogy ilyen szempontból mindegy volt.
Nálunk minden vacsinál apa - anya megivott 1-1 deci fehér/vörös bort. Nem többet, nem kevesebbet.
Nem lettünk miatta nyomik. :)
Figyelj, havi 2-3 alkalom egyáltalán nem gáz.. és amiatt sem aggódnék hogy a gyerek mellett, amennyiben nem annyit iszol, hogy ne tudd őket ellátni, de nyilván nem :).
Nekem az az egy dolog jutott eszembe hogy mi van ha mondjuk történik valami és autóba kellene ülnöd, ha nincs jogsid ez az aggály is kilőve.. :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!