Egy 8 hós baba képes lenne lenyelni egy 5ft-os érmét anélkül, hogy megakadna a torkán?
Hát pont egy ilyen sztorit olvastam, hogy 5 forintost nyelt le egy kisfiú. Vitték röntgenre, szépen mutatta hogy bent van, aztán távozott a széklettel. Arra nem emlékszem hány hónapos volt.
Egy sok gyerekes anyukától hallottam, hogy az 5 forintos mérete a vízválasztó. Azt mondta, ami annál kisebb, amiatt nem aggódik, mert azt lenyeli és kikakilja a gyerek, ami annál kicsit nagyobb, az veszélyes, mert megakadhat...
De egy 5 forintos el gurulhat simán bárhol a lakásban, szóval elő jöhet még az, akár hónapokkal később is...
Simán.
Barátnőm lánya 1 évesen hajcsatot nyelt le. Berohant vele a sebészetre, ahol a doki mosolyogva mondta, hogy ááá, ez a jobbik eset, mert nem volt nyitva a csat. Utána mutattak neki egy "belső kiállítást", hogy miket szedtek már ki 2 év alatti gyerekekből. Sok meglepő tárgy volt.
Én azért bevinném a kórházba, hogy nézzék meg. Biztos ami biztos.
3 évesemnek egy gombelem tűnt el a játékából. Mondogatta, hogy lenyelte. Bevittük a kórházba, megröntgenezték, és tényleg lenyelte. Bent fogták egészen addig, amíg a lórúgásnyi adag hashajtók ki nem hozták belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!