Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek felesleges...

Van valakinek felesleges libero kodja?

Figyelt kérdés
mi nem liberot használunk viszont jól jönnének a pontok mert nagyon sok hasznos dolgok vannak

2015. okt. 16. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
De kell hozzá a blokk, és a csomagolást is meg kell őrízni. Szoktak ellenőrízni.
2015. okt. 16. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Eddig ha ilyen kérdés volt, mindig irta valaki, hogy kell a blokk hozzá, én még ilyenről nem hallottam.

Én kb. ötször rendeltem már pontokért ajándékot, még sosem ellenőrzött senki, beváltottam a pontokat, kiküldték az kinézett cuccot, és örültem. :)

Mondjuk mi Liberozunk, bár a blokkokat sosem őrzöm meg.

2015. okt. 16. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Szabályzatot, benne van (bár gondolom mikor regisztráltál elolvastad és elfogadtad). Speciel engem sem ellenőriztek még soha, de láttam, már, hogy valaki közösségi oldalon kunyerált blokkokat mert bekérték.
2015. okt. 16. 15:35
 4/4 A kérdező kommentje:

igen ezt tudom de ha annyira ellenőrizni akarnák minden beváltásnál kérhetnének képet is róla....

jah én nem kunyerálni akarok csak kérni!!! és csak mert mi nem veszünk méregdrága pelust

2015. okt. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!