Egy 8 hós baba képes lenne lenyelni egy 5ft-os érmét anélkül, hogy megakadna a torkán?
Remélem nem akarod kipróbálni, elég furi kérdés...
De ha tényleg foglalkoztat, próbáld meg lenyelni te. Úgy gondolom folyadék nélkül nehéz lenne, folyadékkal talán menne...
Ha lenyelte, akkor a pelusban majd megtalálod úgyis.
Amúgy bármire képesek, később méginkább, figyelj rá nagyon :)
(én eltettem emlékbe neki a gombokat a pelusból)
Ha rendszeresen kakil naponta, akkor szerintem si 2 nap alatt átmegy rajta. Adj neki szineset - spenótot, céklát, amit látsz, hogy megérkezett.
Fizikailag szerintem nem tud kárt tenni amúgy, ha már lenyelte, hát akkor ki is jön majd. Szerintem amúgy nem nyelte le, de majd írd meg.
Ha dokihoz viszed, röntgenezni tudják, de ha nincs baja láthatóan, akkor én várnék ezzel.
5-ös vagyok! :)
Szerintem se nyelte le, általában szerencsére ez a gyakori,ahogy ismerősöktől hallom....ez alapján!
Ami veszélyes az a mágnes,elem és az éles "tárgy",a pénz kerekített,kicsi is szóval szerintem se lesz gond!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!