Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 8 hós baba képes lenne...

Egy 8 hós baba képes lenne lenyelni egy 5ft-os érmét anélkül, hogy megakadna a torkán?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 21:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Remélem nem akarod kipróbálni, elég furi kérdés...

De ha tényleg foglalkoztat, próbáld meg lenyelni te. Úgy gondolom folyadék nélkül nehéz lenne, folyadékkal talán menne...

2015. okt. 27. 21:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy furán írtam a kérdést, azért kérdezem, mert a párom elhagyta valahol a szobában az apróját (kiesett a zsebéből) és sehol sem találjuk, és félek, hogy a kislányunk megtalálta és lenyelte... Nem fulladozott, nem is volt baj az etetéseknél, remélem nem találta meg.
2015. okt. 27. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha lenyelte, akkor a pelusban majd megtalálod úgyis.

Amúgy bármire képesek, később méginkább, figyelj rá nagyon :)

(én eltettem emlékbe neki a gombokat a pelusból)

2015. okt. 27. 22:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Egy ekkora fémdarab nem tud kárt okozni? Hány nap után nyugodhatok meg, hogy nem nyelte le, ha nem lesz a pelusban semmi és nincsenek tünetek sem (pl. rossz közérzet, étvágytalanság stb)?
2015. okt. 27. 22:09
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha lenyelte 1-2 napon belül ott lesz a pelusban,ha nem akkor én elvinném dokihoz! Inkább vaklárma legyen! Amúgy szerintem simán le tudják nyelni,mindent a szájukba vesznek!
2015. okt. 27. 22:11
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen kakil naponta, akkor szerintem si 2 nap alatt átmegy rajta. Adj neki szineset - spenótot, céklát, amit látsz, hogy megérkezett.

Fizikailag szerintem nem tud kárt tenni amúgy, ha már lenyelte, hát akkor ki is jön majd. Szerintem amúgy nem nyelte le, de majd írd meg.

Ha dokihoz viszed, röntgenezni tudják, de ha nincs baja láthatóan, akkor én várnék ezzel.

2015. okt. 27. 22:19
 7/17 anonim ***** válasza:
Ők sok mindent le tudnak nyelni. Majd írd meg mi lett.
2015. okt. 27. 22:22
 8/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok! :)

Szerintem se nyelte le, általában szerencsére ez a gyakori,ahogy ismerősöktől hallom....ez alapján!

Ami veszélyes az a mágnes,elem és az éles "tárgy",a pénz kerekített,kicsi is szóval szerintem se lesz gond!!!

2015. okt. 27. 22:27
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megírom 2-3 nap múlva, hogy találtunk-e pénzt a pelusban vagy sem! :)
2015. okt. 27. 22:32
 10/17 anonim ***** válasza:
Simán le tudja nyelni, és ha megtette, nagy valószínűséggel simán ki is jön az érkezési oldalon.:-) Egy hasi ultrahanggal is kimutatható, ha benne van, nem kell ezért sugárzással terhelni, de sztem nem lesz gond.
2015. okt. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!