Mikortól lehet vonatoztatni egy babát?
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 11:57
1/8 anonim 

válasza:

Amikortól szükséges. Nyilván egy újszülöttel az ember elkerüli a tömegközlekedést, ha teheti, de ha nincs más választás, akkor ez marad.
2/8 anonim 

válasza:

Mi azzal hoztuk haza a kórházból mind a kettőt. Miért ne lehetne tömegközlekedéssel szállítani?
3/8 anonim 

válasza:

Meg kell várni, amíg megszületik!
Istenem, de alacsony az a kerítés... :-(
4/8 A kérdező kommentje:
3. szerinted erre nem jöttem rá? mért kell itt folyton bunkó válaszokat adni? kérdeztem valamit,nyilván tisztában vagyok vele,hogy egy babával csak akkor lehet bármit is csinálni ha már kint van...néha gondolkozz el ,hogy lehet mégse mondasz olyan nagy okosságot mint azt te hiszed és inkább ne válaszolj....főleg ha nem tudsz egy értelmes választ adni.
A többieknek köszönöm a választ ők valamiért normálisan tudták ezt leírni.
2015. okt. 27. 12:29
5/8 anonim 

válasza:

Augusztusban született, októberben utaztunk 3 órát oda, 3 órát vissza, majd onnantól kb másfél havonta megtettük ezt az utat.
6/8 anonim 

válasza:

Jah és soha nem sírt még egy percet se az úton és nyűgös se szokott lenni, másfél éves.
7/8 anonim 

válasza:

"mért kell itt folyton bunkó válaszokat adni?" - A válaszom nem bunkó volt, csak pont annyira értelmes mint a kérdésed.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha ennyire értelmesnek találod akkor ne válaszolj! Amúgy meg valamiért a többiek tudtak értelmesen válaszolni..gondolom Ők megértették a kérdés lényegét még akkor is ha esetleg bután fogalmaztam meg. További szép napot.
2015. okt. 28. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!