Hogyan állítsam le hogy ne bántsam meg?
Ahogy anyukád javasolta álj ki magadért ,mond meg az anyosodnak a véleményed ,férjednek meg nyomatékosan kérdezd meg ki a fontosabb a felesége vagy anyukája és e szerint döns.
2015. okt. 26. 10:24
Jól értem, hogy anyós 160 km-re lakik tőletek? Akkor túl nagy rálátása nincs a dolgokra. A kiságyat visszaküldeném neki, ha arra jártok, abba lesz a kicsi. Lehet, még örülne is neki. Persze csak akkor mennénk, ha normálisan tud viselkedni. Lesznek szabályok( már most fel lehet őket állítani, had szokják) Valami kifogást mindíg találhatsz, most a terhességet is ki lehet használni. Lehetsz te is nyűgös, fáradt, nincs kedved menni, anyóssal csak alap infókat megosztani. Egy idő után leesik neki, hogy alkalmazkodni kell.Állj a sarkadra, de felesleges egymás torkának esni, mert mert abból úgysem ért a férjed sem, csak támadásnak veszik és a saját igazát hajtja. Csak higgadtan! Én is ilyen helyzatban voltam. Szerencsére nálunk is van azért annyi esze mindenkinek, hogy a kicsi érdekében már a konfliktust. Neki kell az unokája, én pedig tudom, hogy a gyereknek szüksége van szerető nagyszülőkre. Mindenki tartja magát a kimondatlan szabályokhoz is. Sőt azt mondom egész jó lett a viszonyunk.
2015. okt. 26. 10:34
*a kicsi érdekében kerüljük a konfliktust
2015. okt. 26. 10:36
Szülés utáni babázás. Oké! Segítsen a mama! Szükség is lesz rák. Köszönitek szépen, de mivel a kicsinek a saját szobáját kellene megszoknia, ezért a mama menjen hozzátok. Lehet tényleg jól jön a segítség. Csak főzésnél, takarításnál kell segíteni. Ha jót akar az unokájának, akkor ő megy. Mivel ez a mamának lesz idegen környezet, nem érzi magát otthonosan, lehet csak egy hétig marad. Főleg, ha nagyon rámenős. Akkor kötozködhetsz. Túl főszeresen főz, attól nem jó a tejed, ezért fáj a kicsi hasa... lehet hamatabb el is megy. Szíve joga megsértődni. Inkább, minthogy téged idegesítsen.
én világ életemben nagyon egyenes ember voltam, nem tartom szépnek az ilyen viselkedést, de sajnos vannak emberek, akik a szóból nem értenek.
Szerintem ez még mindíg jobb, mintha kígyót-békát kiabálnátok egymásra és rámenne a házasságod.
2015. okt. 26. 10:48
Én biztos, hogy visszavitettem volna anyóssal a kiságyat. Mondjuk az durva, hogy a párod nem áll melléd, és így beszél veled, ez nem sok jót sejtet a jövőre nézve.
Anyukádnak igaza van, állj a sarkadra!
2015. okt. 26. 11:12
16/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy úgy voltam vele hogy nem akarom megbàntani! És sajnos ez volt a baj! Veszekedni nem érdemes arra màr ràjöttem!igazam nekem soha nem lesz az tuti! Pàrommal 6éve vagyunk együtt egyébként nem egy dúrva ember csak annyi hogy nekem nem ad igazat! Úgyhogy magamért és a gyerekemért egyedül kell kiàllnom! Igazatok van nagyon és köszönöm szépen a vàlaszokat! Jó volt kiîrni magambol a dolgokat😊
Ha párod mindig is így állt hozzád,akkor minek vállaltál tőle gyereket? De mivel most már mindegy, állj ki magadért és a piciért! Ha most nem teszed meg, később csak rosszabb lesz a helyzet. Ha párod nem áll melléd, azonnal költözz el, a baba megszületése előtt könnyebb,mint utána. Egyedülálló anyaként is sokan boldogulnak, ha anyukád segít és melletted áll, akkor nincs miért aggódnod.
2015. okt. 26. 12:54
18/18 A kérdező kommentje:
A babàt szerettük volna mindketten,nem is szokott probléma lenni egyébként úgy gondolom jól megvagyunk csak ha vàlasztani kell kettönk közül ki mellé àlljon akkor az anyjàt vàlasztja! Én meg vagyok a szîvtelen akinek semmi nem jó!de ez nem igaz! Tudom hogy szereti az unokàjàt és tényleg ha úgy van jöjjön el nézze meg,legyen itt! Csak ne döntsön az én dolgomban! Kedves hogy segiteni akar de ne màsszon râm! Nekem fura mert az én anyum teljesen màs! Mondtam mit vettem a gyereknek milyen ruhàkat és ö tud neki örülni! Ö ugy segit hogy mondta szerinte ne vegyek màr ruhàt mert hamar méretet fog vàltani hanem ami nincs meg azt meg vesszük együtt! És nem azért mondom mert az én anyum csak nàlunk igy a természetes ezert furcsa hogy az anyós meg nem kérdez csak intézkedik
Kapcsolódó kérdések: