Hogyan állítsam le hogy ne bántsam meg?

Igazad van, mert a babakelengye összeállítása a szülők öröme kéne legyen. Ha mások vesznek valamit, pláne ilyen fontos dolgot, mint a kiságy, akkor azt meg kell beszélni a szülőkkel, hogy milyen legyen.
Pl. anyós megmondja, drágáim, megkapjátok tőlem a kiságyat. Tessék mama, itt a link, ami kéne, köszönjük hálás szívvel.
Aki igen, az valóban bele fog szólni később is mindenbe, annyira sajnálom, de jól látod.
Ami még nagyobb gond, hogy nem vagytok egy csapatban a pároddal. Remélem, nem szó szerint mondta, hogy fogd be és kussolj...
Vele kéne először közös nevezőre jutni, valahogy megértetni vele, mi a kiscsalád, mi a szülők része, s mi a nagyszülőé... Ha nagyon fafej, akkor beszélgessen vele erről egy értelmes, családod haverja, ha van ilyen.

A férjed nem vált le az anyjáról még, ugyanez volt nálunk is.
Sok év küszködés, önismeret és végül szakember felnyitotta a szemét. Újra nem várnék erre majd 9 évet...folyton az anyós hisztijei irànyították az életünket.
Nehéz, de megoldható, ha mindketten akarjátok!

Hát, most döntsd el, mit szeretnél: az anyós kézi irányítású "kis menye" lenni, aki jó inkubátora az unokának, vagy egy önálló anya.
Anyukádnak igaza van, nyisd ki a szádat és ha magadért nem tudsz kiállni, állj ki a gyerekedért.

Azt csináltam volna,hogy csak azért is megveszem a kiságyat,az anyósét meg berakom a garázsba vagy eladom.Ha emiatt cirkuszol akkor higgadtan közölném,hogy köszönöm szépen a kedvességét,de ha én kinéztem már egy bútort a gyerekemnek akkor ragaszkodjon hozzá.Méltányolom,hogy segíteni akar,legközelebb kérdezze meg mire van szükségünk
.Ha a párod nem melletted áll (ami egyébként elég felháborító) akkor veszekedéssel csak rontasz a helyzeten,finomabb eszközökkel kell leszerelni anyóst,de könnyű dolgod nem lesz az tuti.Én is átéltem ezt...

Itt a legnagyobb gond a párkapcsolatoddal van, az anyós már csak egy tünet.
Tényleg így szeretnéd leélni az életedet, hogy a párod az anyja ölebe, te pedig sokadrendű vagy? Egyértelműen KIZÁRÓLAG az anyja fontos neki, te csak mellékes eszköz vagy. Biztos, hogy akarod ezt a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!