Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam le hogy ne...

Hogyan állítsam le hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Vann nekem egy anyósom akinek soha nem voltam igazàn jó,most 7hónapos terhes vagyok és ő annyira megvàltozott velem szembe hogy az màr zavar! Túlbuzgó lett nagyon amit értek én hiszen az első unokàja,viszont én meg gyűlölöm ha valaki a nyakamra màszik! Volt egy ilyen hogy a gyerekemnek kineztem egy kisàgyat és ö ezt tudta erre ö gyorsan vett egy màsikat ami neki tetszett! Az én elképzelésem ment a levesbe persze mert ugye minek kell két kisàgy felesleges! És ez mindenben így van és késobb ebből csak balhé lesz mert a nevelésbe is bele fog szolni!pàrom az anyja mellett àll! Multkor meg kaptam pl hogy fogjam be a pofàm és kussoljak hadd vàsàroljon az anyja amit akar! Mert szegénykém unatkozik otthon! Nem azzal van baj hogy vesz neki hanem azzal hogy engem teljesen elnyom!
2015. okt. 26. 08:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha nekem mondaná a partnerem, hogy "fogja be a pofám és kussoljak ", másnap már nem lenne a párom, az biztos.
2015. okt. 26. 08:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem talàlok rà megoldàst a pàrom nem mellettem âll! Anyàval szoktam meg beszélni ezt ö meg az én véleményemen van de sokkal könnyebb lenne ha a pàrom is kicsit meg értene!és ez nem csak a kisàggyal van igy hanem mindennel! Ja és helyettem is szeret intézkedni a dràga anyósom
2015. okt. 26. 08:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez gáz.
2015. okt. 26. 08:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, mert a babakelengye összeállítása a szülők öröme kéne legyen. Ha mások vesznek valamit, pláne ilyen fontos dolgot, mint a kiságy, akkor azt meg kell beszélni a szülőkkel, hogy milyen legyen.

Pl. anyós megmondja, drágáim, megkapjátok tőlem a kiságyat. Tessék mama, itt a link, ami kéne, köszönjük hálás szívvel.

Aki igen, az valóban bele fog szólni később is mindenbe, annyira sajnálom, de jól látod.

Ami még nagyobb gond, hogy nem vagytok egy csapatban a pároddal. Remélem, nem szó szerint mondta, hogy fogd be és kussolj...

Vele kéne először közös nevezőre jutni, valahogy megértetni vele, mi a kiscsalád, mi a szülők része, s mi a nagyszülőé... Ha nagyon fafej, akkor beszélgessen vele erről egy értelmes, családod haverja, ha van ilyen.

2015. okt. 26. 08:11
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem áll melletted, akkor be kell fejezni a kapcsolatot.
2015. okt. 26. 08:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Anya azt tanàcsolta hogy nyissam ki a szâmat akkor is ha esetleg bunkó leszek mert ezt még most kell leàllitani! komolyan ugy csinàlnak mint ha egy gyerek lennék! Ja es kitalàltàk hogy szülés utân egy hetet legyek nâluk! Mondtam pâromnak hogy nem szeretnék erre a vâlasz az volt hogy hagyjak idot az anyukàjânak hadd babàzzon! Azt tudni kell hogy az àllando lakcimem szerinti korhazban fogok szülni ami az ideiglenestol 160km re van! Anyosomék is ott laknak meg anyuék is nem messze! De en nem akarok nâluk lenni sem
2015. okt. 26. 08:25
 7/18 anonim ***** válasza:

A férjed nem vált le az anyjáról még, ugyanez volt nálunk is.

Sok év küszködés, önismeret és végül szakember felnyitotta a szemét. Újra nem várnék erre majd 9 évet...folyton az anyós hisztijei irànyították az életünket.

Nehéz, de megoldható, ha mindketten akarjátok!

2015. okt. 26. 08:43
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát, most döntsd el, mit szeretnél: az anyós kézi irányítású "kis menye" lenni, aki jó inkubátora az unokának, vagy egy önálló anya.

Anyukádnak igaza van, nyisd ki a szádat és ha magadért nem tudsz kiállni, állj ki a gyerekedért.

2015. okt. 26. 09:06
 9/18 anonim ***** válasza:

Azt csináltam volna,hogy csak azért is megveszem a kiságyat,az anyósét meg berakom a garázsba vagy eladom.Ha emiatt cirkuszol akkor higgadtan közölném,hogy köszönöm szépen a kedvességét,de ha én kinéztem már egy bútort a gyerekemnek akkor ragaszkodjon hozzá.Méltányolom,hogy segíteni akar,legközelebb kérdezze meg mire van szükségünk

.Ha a párod nem melletted áll (ami egyébként elég felháborító) akkor veszekedéssel csak rontasz a helyzeten,finomabb eszközökkel kell leszerelni anyóst,de könnyű dolgod nem lesz az tuti.Én is átéltem ezt...

2015. okt. 26. 09:18
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Itt a legnagyobb gond a párkapcsolatoddal van, az anyós már csak egy tünet.

Tényleg így szeretnéd leélni az életedet, hogy a párod az anyja ölebe, te pedig sokadrendű vagy? Egyértelműen KIZÁRÓLAG az anyja fontos neki, te csak mellékes eszköz vagy. Biztos, hogy akarod ezt a kapcsolatot?

2015. okt. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!