Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy állítsam le magam?

Hogy állítsam le magam?

Figyelt kérdés
Bocsànat h.ilyen buta kérdést írok ki de egyszerűen nem ismerek magamra.16hetes kismama vagyok és múlt hét óta egyfolytàban szeretkeznék.eddig nem is nagyon kívàntam most meg...megijedek magamtól :(
2015. ápr. 9. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért le kell magad állítani? Párod elszalad? :)

Szerintem örülj neki, hogy most ilyen aktív vagy.

Én terhesen egy nagy nulla voltam szex terén, ez szerintem sokkal rosszabb!

Ha a terhességed rendben van, akkor a szex szabad, és jó is, úgyhogy élvezd, amíg tudod!

2015. ápr. 9. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd! Ne állítsd le magad! :))))
2015. ápr. 9. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
a hormonok miatt. ettol ne ijedj meg:) ha van parod, biztosan orul :) nekem nincs...es igy nagyon szar volt vegigelni ezeket a valtozasokat terhesen. szerintem ne allitsd le magad :D 37 hetes kismama
2015. ápr. 9. 12:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Persze van pàrom :) köszönöm
2015. ápr. 9. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Sehogy, örülj neki, gondolom a párod sem bánja :)

Nekem úgy kellett egész terhesség alatt megerőszakolni magamat, hogy legalább néha legyünk együtt, mert én annyira nem kívántam.

2015. ápr. 9. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Első harmadban nem kívántam, igaz nem is lehetett. 12 hetes kor után éppen lehetett meg hiányzott de nem tapasztaltam semmi különöset az "étvágyammal". Most 15 hetes vagyok és hasonló cipőben mint te. :D Igaz én nem érzem hogy le kellene magam állítani, neked se kellene :D :D Ha egyszer jól esik akkor ez van. :D
2015. ápr. 9. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Soha nem kívántam és élveztem jobban a szexet mint terhesen. Állandóan matekoztunk. :-)
2015. ápr. 9. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:

En vegig majd megvesztem... eleg volt megerezzem a ferjem illatat, es vegem volt... O viszont nem nagyon tudott velem lenni, feltette a babat, ugyhogy volt, hogy hisztirohamjaim voltak a szexhiany miatt... nagyon rosszul voltam.

Mikor nem volt itthon, en bizony kielegitettem magam..... :) az elejen furcsa volt, de legalabb a hiszti elmult :)) Leallitani en nem tudtam magam. Ket-harom napig elvoltam, de aztan...

Ket es fel hete szultem... Most is nagyon be vagyok indulva(szoptatok), de most leallitom magam, lefoglal a baba... de ha nem vereznek en mar kesznek erzem magam a szeretkezesre(programozott csaszarom volt, nem faj mar egyaltalan semmi.)

2015. ápr. 9. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos en egyaltalan nem kivanom a szexet, sokat hiztam undorodom magamtol, es le se merek vetkozni elotte, ő könyörög hogy szeretkezzunk, kivan nagyon, es oszinten dicser, de nem tudok egyszeruen, pedig ot kivanom de nemtudom magam elengedni !! Hatalmas balna vagyok. Majd ha megyszultem, par het van hatra + szules utani ido! Alig varjuk!
2015. ápr. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!