Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem akarok...

Mit csináljak ha nem akarok hüvelyi úton szülni és a szoptatástól is viszolygok?

Figyelt kérdés
Lelki okai vannak. A túlzott elhizástól is félek, igaz egészséges ètkezem. Ha valaki volt aki így érzett leírhatná hogy alakult a terhessége?
2015. okt. 23. 18:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Csaszarmetszesre indikáció lehet a természetellenes félelem - ezt pszichiátriai szakvélemény igazolja- szoptatni pedig nem kötelező, ha nem akarsz.
2015. okt. 23. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Keress egy orvost, aki jó pénzért megcsászározz, aztán meg ne szoptass. Ennyi.
2015. okt. 23. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Keresel egy orvost aki vállal császárt és nem szoptatsz.

Viszont nem értem mi közé ennek az elhízáshoz. A terhesség okozhat hízást, nem a szoptatás.

2015. okt. 23. 18:07
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Örökbe is lehet fogadni. De én azt javaslom hogy először kezeltesd magad. Lelki beteg ember nem tud egészségesen gyereket nevelni. Vedd komolyan a problémát és menj pszichológushoz!
2015. okt. 23. 18:18
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Fogadtam orvost aki megcsászározotz,nem volt semmi gond.

A szoptatástol viszolyogtam,nem tudtam elképzelni hogy egy kisbaba az én extraérzékeny mellem szívogassa . Viszont úgy voltam vele,megpróbálom. És ment,rácuppant,onnantol elmult a viszolygásom,7 hónapi szoptattam.

Elhízástól nem féltem,nem zabáltam 2 helyett,kismamatornáztam végig,elejétől terhességi csíkok elleni krémmel kentem magam,alig lett pár cdíkomcsíkom.

Természetes hogy aggódsz,de egy része megold

2015. okt. 23. 18:21
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
Gyerek minek akkor?
2015. okt. 23. 18:35
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
A legegyszerűbb megoldás: ne szülj gyereket! Így nem kell félned a hüvelyi szüléstől és a szoptatással kapcsolatos problémáid is megoldódnak. Ha meg mégis hiányzik a gyerek, fogadj örökbe egy olyat, akit már nem kell szoptatni!
2015. okt. 23. 18:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Direkt azt kérdeztem, aki érzett így. Nem érdekel az örökbefogadás.
2015. okt. 23. 18:51
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem értem! Ma kiírtd a kérdést, és már 7 hónapig szoptattál????? Mi van?????
2015. okt. 23. 18:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz?
2015. okt. 23. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!