Ti csináltok Adventi naptárat a gyereknek? Mennyi idős? Ez nem "elkényeztetés"?
Fiam 2,5 éves. Elgondolkodtam, hogy készítek neki Adventi naptárat, és minden napra teszek bele valami apróságot. Kisautó, ilyesmi.
Férjem szerint kicsit túlzás, hogy decemberben minden nap kapjon játékot, meg a fa alatt is lesz neki ( nem is egy). Nem az anyagiak miatt, az nem gond. Szerinte elég ez a "csokis naptár". Hogy mindenn nap kinyit egy ablakot, és van benne egy pici csoki.
Ti szoktatok csinálni? És mekkora gyereknek? Mit tesztek bele?
Nálunk már évek óta hagyomány, hogy csinálok valamilyen adventi naptárat. Volt, hogy wc papír gurigából, volt, hogy gyufásdobozból csináltam, mindig valami picike, apró ajándékokat tettem mindegyikben.
Tavaly vettem magamnak varrógépet, és piros polár anyagból varrtam zsákokat az adventi naptárhoz. Mivel 3 gyerek van (7, 4 és 2 évesek), 3*24 db-ot. Nehéz meló volt ,de megérte, imádták, még a picikém is, aki minden napra 1 HT kekszet kapott. Idén is ezeket a zsákokat fogjuk használni.
Nekünk 2 lányunk van, mindegyiknek van felakasztható zsákos adventi naptárja.
Változatosan pakolok bele nekik: hajcsat/hajgumi, matrica, csillámtetoválás, csoki/cukorka/szaloncukor, apró játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!