Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti csináltok Adventi naptárat...

Ti csináltok Adventi naptárat a gyereknek? Mennyi idős? Ez nem "elkényeztetés"?

Figyelt kérdés

Fiam 2,5 éves. Elgondolkodtam, hogy készítek neki Adventi naptárat, és minden napra teszek bele valami apróságot. Kisautó, ilyesmi.

Férjem szerint kicsit túlzás, hogy decemberben minden nap kapjon játékot, meg a fa alatt is lesz neki ( nem is egy). Nem az anyagiak miatt, az nem gond. Szerinte elég ez a "csokis naptár". Hogy mindenn nap kinyit egy ablakot, és van benne egy pici csoki.

Ti szoktatok csinálni? És mekkora gyereknek? Mit tesztek bele?

2015. okt. 23. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ebben semmi elkényeztetés nincs szerintem. Nálunk is szokott ilyesmi lenni, igaz, inkább csokis naptár, de volt már olyan, hogy pici kis figurák meg hasonlók voltak. Inkább azért tértünk át a csokira, mert már így is annyi kacatunk van, hogy nem akartam tovább szaporítani őket. De szerintem érdemes kipróbálni egyszer az ilyet is.
2015. okt. 23. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk már évek óta hagyomány, hogy csinálok valamilyen adventi naptárat. Volt, hogy wc papír gurigából, volt, hogy gyufásdobozból csináltam, mindig valami picike, apró ajándékokat tettem mindegyikben.

Tavaly vettem magamnak varrógépet, és piros polár anyagból varrtam zsákokat az adventi naptárhoz. Mivel 3 gyerek van (7, 4 és 2 évesek), 3*24 db-ot. Nehéz meló volt ,de megérte, imádták, még a picikém is, aki minden napra 1 HT kekszet kapott. Idén is ezeket a zsákokat fogjuk használni.

2015. okt. 23. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk van filc anyagból adventi naptárunk, 24 kis zsebbel. Minden évben a csokinaptár mellé kap apróságokat abban is. Tavaly vettem egy 200 db-os puzzle-t és azt osztottam el benne, persze úgy, hogy egymás után jöjjenek ki a darabok. Nagyon élvezte és minden reggel nagyon várta, hogy összeálljon a kép. Akkor volt 5 éves. Idén is lesz naptár, de még nem tudom, mi lesz benne.
2015. okt. 24. 07:28
 14/15 anonim ***** válasza:
csak csokinaptárat veszek neki.
2015. okt. 24. 07:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 lányunk van, mindegyiknek van felakasztható zsákos adventi naptárja.

Változatosan pakolok bele nekik: hajcsat/hajgumi, matrica, csillámtetoválás, csoki/cukorka/szaloncukor, apró játék.

2015. nov. 21. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!