Elsírtátok magatokat mikor először kézbe vettétek az újszülött babátokat?
Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 15:33
11/18 anonim válasza:
Nem. Màsodik nap a kórhàzban a vizit előtt bőgtem el magam amikor végre rendesen cicizett és úgy vitték be. A vizitelők jól megmosolyogtak😁
Utàna,amikor otthon voltunk kb 2 hete és megjött a fiam lakcìmkàrtyàja. Mondtam a férjemnek,hogy nézd ott a nevem az anyja neve rovatban és màr bőgtem is.
12/18 anonim válasza:
Nem. Inkább nézegettem, szagolgattam, és nyalogattam. Valahogy ez jött.
13/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék hogy a troll ezeket a válaszokat miért pontozta. Szerintem nincs nagyobb öröme az életben
14/18 anonim válasza:
Igen,elég szépen le lettünk pontozva,a fene a kezit neki.:-D
15/18 anonim válasza:
Császáros voltam. Először csak puszit adhattam neki és már vitték is el. Este egy pár percre odahozták apukámék, de akkor inkább meg voltam ijedve, le ne essen, mert odatették a karomba, de még nem emelhettem meg a fejem az érzéstelenítés miatt, így elég tehetetlen állapotban voltam. Reggel azonnal mentem érte, ahogy lehetett. Arra gondoltam, mit fogok én kezdeni egy kisbabával, annyira fájt a hasam, csak kétrét görnyedve tudtam járni. Amikor megkaptam a valószínűtlenül pici embert, fülig érő szájjal toltam a szobámig, és elsöprő boldogságot éreztem. Én nem voltam az az ősanya típus a terhességem alatt sem, világéletemben édesebbnek láttam a kiskutyákat a csecsemőknél, igazából rá nem tudtak volna venni, hogy hozzáérjek egy csupasz újszülötthöz, elképesztően csúnyának láttam őket, komoly kétségeim voltak felőle, hogy fogom-e szeretni majd a saját gyerekemet. A csecsemősírástól egyenesen égnek állt a hátamon a szőr. De az Ő sírása más volt. Már amikor kivették a hasamból, és felsírt, azt mondtam, milyen gyönyörű hangja van. Amikor megkaptam őt, boldog voltam, elszállt minden kétségem felőle, hogy tudni fogom-e úgy szeretni, ahogy kell. Fogtam azt a pici babát, azt éreztem, emberek, itt valami tévedés van, én ízig-vérig kutyás lány vagyok, biztos hogy rám bízzátok ezt a csecsemőt? Azonnal mellre tettem, mint a kutya a kölykét, mondhattak nekem a csecsemősök mindenféle hülyeséget másnap, hogy mi az, hogy egész éjjel szoptattam, hiszen egy egészséges újszülöttnek este aludnia kell, marhára nem érdekelt, ahogy a kutyát se érdekli az óra, állandóan a kölyke rendelkezésére áll és szoptat ha kell éjjel-nappal. A lényeg, akkor sírtam el magam, amikor a kórházban az első délelőtt ismerkedtünk a kisbabánkkal én és a férjem és felhúztuk neki a zenélő macit, amit terhesen is a hasamhoz tartottam néha, főleg ha meg akartam nyugtatni (pl. megijedt a turmix hangjától vagy hasonló, olyankor mindig zenéltettem neki a macit). ÉS elcsöndesedve, nagy kerek szemekkel, komoly képpel hallgatta az ismerős zenét, a könnyem meg csak potyogott rá és nem tudtam abbahagyni a sírást, mert arra gondoltam, nem tudtam, hogy ennyire foglak szeretni, bocsáss meg, de nem tudtam és ha tudtam volna, sokkal többször zenéltem volna Neked már a hasamban is!!!!!!!!!!!
16/18 anonim válasza:
Nem. Örültem, hogy végre vége a fájdalomnak. De itthon az első 1-2 héten többször is elérzékenyültem.
17/18 anonim válasza:
Az elsőnél nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Jólnevelten üvöltött, amíg a hasam nem tették. Ahogy rámtették, elcsendesedett, és lepisilt. Nézte az arcom és pisilt. Ma is csodás emlék.
A második meg a frászt hozta rám. Nem volt hajlandó felsírni, vele se érzékenység se öröm, egyből az aggódás funkció indult. Vele csak az első közös alvásnál kapott el nevetőgörcs.
18/18 anonim válasza:
az epukaval ketten sirtuk nagyon ahogy meglattuk eloszor. igaz hogy fiatalok vagyunk 25 evees vagyok o meg 26 de ez nm a fiatalsagtol szamit hogy valaki sir e vagy sem. olyan sirogorcs jott rank hogy alig birtunk leallni. meghato pillanat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!