Nem. A szülőágyon vettem kézbe először. Igazából nagyon megható volt, de mellette annyi érzés kavargott bennem, azt sem tudtam merre vagyok arccal. :D A boldogság leírhatatlan volt, pláne, hogy már végre kibújt, de örömsírás az elmaradt.
2015. okt. 22. 15:39
2/18 anonim válasza:
Igen. A férjem is.
Legjobban akkor kezdtem el zokogni mikor a férjem kezébe vette a gyerekünket és én együtt láttam őket.
Második gyereknél szintén.
2015. okt. 22. 15:39
3/18 anonim válasza:
Nem,sajnos császározni kellett 2 nap vajúdás és 1 óra kitolás után...:-( Mikor megszületett nem adták oda,csak éppen megpuszilhattam.Akkor sírtam.És itthon,mikor kivettem a kiságyból pólya nélkül,olyan kis pici volt :-) apa csinálni akart egy fotót,de elkezdett zokogni,hogy ez milyen szép pillanat.Az egész familia sírt,én is.:-D
2015. okt. 22. 15:46
4/18 anonim válasza:
Én nem vehettem egyből kézbe, mert császároztak, de a műtőben elbőgtem magam, mikor felmutatták, aztán mikor meghallottam a hangját, és akkor is, amikor odahozták, hogy adhatok neki gyorsan egy puszit :) Szép pillanatok voltak nagyon, élesen előttem van, ahogy megláttam őt véresen először :)
2015. okt. 22. 16:00
5/18 anonim válasza:
Az elsőnél hosszú vajúdás után császároztak, nagyon kifáradtam, ezért csak néztem áhitattal, de csak 2 órával később vehettem karba.
A másodiknál sürgősségi volt, és altattak. Csak órákkal később kaptam meg és volt addig is miért aggódnom, talán ezért is, de akkor elpityeredtem az első ölelésnél.
2015. okt. 22. 16:15
6/18 anonim válasza:
Ket gyermekem van, mindkettot megkaphattam ahogy kibujtak, de nem sirtam el magam. De hozzatennem, hogy en egyebkent sem vagyok oromomben siros tipus.
2015. okt. 22. 16:42
7/18 anonim válasza:
Nem. Mondjuk eleve nem vagyok az az örömében sírós fajta. Nagyon örültem, hogy végre megláthatom az én pici kisfiamat, akit már úgy vártam, és iszonyúan megkönnyebbültem, hogy túl vagyok a szülésen. Kb. ezt a két dolgot éreztem akkor.
2015. okt. 22. 17:11
8/18 anonim válasza:
Nem,furcsa érzések kavarogtak bennem!Babavárás alatt többször elérzékenyültem vele kapcsolatban,meg pár órával a születése után is,de konkrétan akkor,amikor odatették a mellkasomra,nem.Hülyének éreztem magam,hogy "Úristen,miért van ez így?"de aztán rájöttem,hogy felesleges ezen kattognom.
2015. okt. 22. 17:40
9/18 anonim válasza:
én szülés közben áttam meg, nem voltam teljesen magamnál, amíg még nem bújt ki teljesen, csak néztem néztem és az volt bennem csak, hogy jé, tényleg egy gyerek volt bennem.
amikor odaadták, meg gondolkodás nélkül azon voltam, hogy megnyugtassam a hangomtól egy csapásra sikerült is rám nézett
én akkor sírtam el magam, amikor asszem másnap elvitték a csecsemőosztályra mert magas volt a CRP je, és amikor visszahozták a ruháit a kezembe, akkor végképp eltört a mécses, de még ma is fojtogat, ha rá gondolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!