Heléna vagy Miléna? Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Léna is, de túl rövid és egyszerű, mivel a vezetéknév is rövid és nem szeretnénk 2 nevet, ezért jutottunk arra, hogy Heléna vagy Miléna.
Az érvek:
Miléna: hangzásra talán jobban tetszik, és tetszik, hogy lehet Milinek és Lénának is becézni. Ami ellene szól, hogy elég idegen hangzású, sokan nem is hallottam még róla, nem akarnám, hogy furán nézzenek, kritizáljanak miatta.
Heléna: Szép, előkelő, és talán nem olyan idegen, mint a Miléna, viszont Helinek becézve nagyon nem tetszik.
Összességében nem tudok dönteni. Szerintetek?
2015. okt. 22. 13:56
11/16 anonim válasza:
Helénára szavazok. Azt is lehet Lénának becézni.
13/16 anonim válasza:
Miléna jobban tetszik a becézések miatt pl.: Mili, Léna, Lencsi.
14/16 anonim válasza:
Nekem is a Heléna tetszik jobban, van a családban, őt Ellinek, Lencsinek vagy Lénának szólítják; egyébként a Miléna is gyönyörű, de nekem kicsit idegen.
16/16 anonim válasza:
Nekem is a Heléna tetszik, a sajátomnak is adnám.
A Milénát nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!