Mi a véleményetek a Miléna névről?
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 10:52
1/21 anonim válasza:
Jó név. Csak akarva, akaratlanul rá gondolok a név hallatán :D
2/21 anonim válasza:
Nekem a kedvenc női nevem. Ha lesz lányom, így fogják hívni!
3/21 A kérdező kommentje:
ma 10:55
Hát én még sose hallottam róla :D
2015. szept. 11. 11:24
5/21 A kérdező kommentje:
Ezt nők, anyukák írják, hogy Mortál Combat jut róla eszetekbe? Ilyeneket játszotok? :)))
2015. szept. 11. 11:44
6/21 anonim válasza:
Kedvenc nevem volt, ezt a nevet akartam a lányunknak, csak a férjem szerint cigányos név, így végül mást választottunk sajnos.
Amúgy igen nő vagyok és én is a Mortal Combatból ismerem ezt a nevet :))))
7/21 anonim válasza:
Én is játszottam Mortal Kombattal lányként, de nekem mégsem jutott eszembe a karakter.
Egyébként meg a mai gyerekek úgyse azzal játszanak, hanem másokkal.
Szerintem szép név, Lénának, Milinek becézném. :)
8/21 A kérdező kommentje:
Én életemben nem játszottam ilyet :) Mondjuk mást se nagyon. Viszont a férjem nagy gamer, de nem mondta, hogy neki ez jutna eszébe róla, majd megkérdezem :)
2015. szept. 11. 12:17
10/21 anonim válasza:
Nekem is rögtön asszociálni kezd az agyam, a véres széklettől kezdve (meléna) a fogamzásgátló spirálig (miréna) minden beugrik. Nem tartom túl szerencsés névnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!