Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Miléna...

Mi a véleményetek a Miléna névről?

Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 10:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szép név, de nekem a Milana jobban tetszik.
2015. szept. 11. 13:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Bocsi. Bár kb bármit írtál volna ki az se tetszene... Összesen 4-5 lány név van, ami tetszik. Az azért nem olyan sok. :S
2015. szept. 11. 15:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Cigányos...
2015. szept. 11. 16:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Kedvenc női nevem :)
2015. szept. 11. 17:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Hogy a bánatba lenne már cigányos? Én azt megértem, ha nem tetszik valakinek, de ilyen hülyeséget, hogy cigányos... A munkámból kifolyólag rendgeteg cigány kisgyereket ismerek, egyik se Miléna. Szerintem még nem is hallottak erről a névről kb...
2015. szept. 11. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez egy szláv név,nem tudom mi a cigányos benne... De itt kb. minden 3. névre azt írják, hogy cigányos, bár nem tudom egy név mitől lehet cigányos.
2015. szept. 11. 17:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Nalunk van ilyen nevu cigany kislany, nekem is o jut eszembe rola, a tesoi Roxana, es Amanda.

Ettol pl a Roxana sem ciganyos, nem?

Itt az ertelmesebb resze normalis nevet ad a gyerekenek, Dorina, David, De vannak boven Jozsikak, Sanyikak, van Rokko nevu is, nem vicc, es van egy Asszunta is. Ez utobbi lanynev.

2015. szept. 11. 18:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem kell háborogni, te véleményet kértél,amire többek között én is válaszoltam, hogy - számomra - cigányos.

Sajnálom, a környezetünkben több cigánylányt így, meg Arabellának, meg Mirellának hívnak.

Ha a tieddel ellenkező véleményre nem vagy kíváncsi, nem kell kérdezni.

2015. szept. 11. 18:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Én ismerek több Mária és Noémi nevű cigányt is, ettől nem gondolom, hogy ezek a nevek cigányosak.
2015. szept. 11. 19:25
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem háborgok, de szerintem nevetséges, hogy cigányos lenne...

Meg startból olyan hülyeség ez, hogy cigányos. Jó, a Ronáldó, Ármándó azok, de én azt tapasztalom, hogy kevesebb az ilyen nevű cigány kisgyerek, a legtöbbnek átlag neve van felénk: Alexandra, Natália, Diána, Larissza, Noémi, Kinga, Daniella, Dávid, Dániel, stb... Akkor ezek már mind cigánynevek lesznek?

2015. szept. 11. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!