Mi a véleményetek a Miléna névről?
Nalunk van ilyen nevu cigany kislany, nekem is o jut eszembe rola, a tesoi Roxana, es Amanda.
Ettol pl a Roxana sem ciganyos, nem?
Itt az ertelmesebb resze normalis nevet ad a gyerekenek, Dorina, David, De vannak boven Jozsikak, Sanyikak, van Rokko nevu is, nem vicc, es van egy Asszunta is. Ez utobbi lanynev.
Nem kell háborogni, te véleményet kértél,amire többek között én is válaszoltam, hogy - számomra - cigányos.
Sajnálom, a környezetünkben több cigánylányt így, meg Arabellának, meg Mirellának hívnak.
Ha a tieddel ellenkező véleményre nem vagy kíváncsi, nem kell kérdezni.
Nem háborgok, de szerintem nevetséges, hogy cigányos lenne...
Meg startból olyan hülyeség ez, hogy cigányos. Jó, a Ronáldó, Ármándó azok, de én azt tapasztalom, hogy kevesebb az ilyen nevű cigány kisgyerek, a legtöbbnek átlag neve van felénk: Alexandra, Natália, Diána, Larissza, Noémi, Kinga, Daniella, Dávid, Dániel, stb... Akkor ezek már mind cigánynevek lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!