Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit gondol a...

Szerintetek mit gondol a nőgyógyász, ha nem szőrtelenítek?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, az utolsó két próbálkozásnál sikeresen megvágtam magam. Inkább nem kísérleteznék tovább.
2015. okt. 20. 09:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engem 38 hetesen egyszer csak nem engedtek haza NST-ről mert magas volt a vérnyomásom. Nem igazán számítottam aznap bugyiletolásra, és hát a terhességnek ebben a fázisában én ugyan nem szőrtelenítettem odalent, csak ha muszáj volt már, a lányeg, hogy volt egy kéthetes dzsumbujom. Én is tök rosszul éreztem magam, mert mikor felvettek, mondták, hogy akkor néznének méhszájat. Egy fiatal rezidens nő vett fel, szerintem fiatalabb nálam. Megjegyeztem, hogy elnézést, nem igazán így készültem, mire közölte, hogy "hjaajjj, ne vicceljen már, láttam én már olyanokat..."

Szóval kétlem, hogy ilyesmivel foglalkoznának.

2015. okt. 20. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Szülés előtt két nappal én valamit szerencsétlenkedtem, de ugye nem láttam magam, tükör bepárásodott...stb. Elég vicces. A szülésznő azt mondta egész jó lett, csak kicsit igazított rajta, de pl. előtte nap vizsgálaton hallottam, hogy az asszisztensek kuncognak, amíg felöltöztem, a doki meg mondta neki, hogy az erőfeszítést kellene nézni.:) Mondjuk engem marhára nem érdekelt a véleményük.
2015. okt. 20. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha egyébként ápolt és tiszta vagy, akkor nem hiszem, hogy egy kis szőr zavarná.
2015. okt. 20. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
3%
azt, h elegge igyenytelen vagyol. :D
2015. okt. 20. 13:26
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Hatodéves orvostanhallgatóként eltöltöttem pár hetet a nőgyógyászaton gyakorlat céljából. Amiket ott láttam, annak leírása a nyugalom megzavarására lenne alkalmas, nagyon durva állapotban képesek nők elmenni. És ez nem egy lepukkant kórház volt tele kisebbségiekkel. Na, szóval egy kis szőr - vagy akár egy csomó szőr - meg se kottyan, valószínűleg már fel sem tűnik egy rutinos dokinak. Attól még lehetsz és legyél is higiénikus. :)
2015. okt. 20. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha tiszta és ápolt vagy, akkor biztosan semmit! Egyáltalán nem elvárás a szőrtelenítés. Az persze mellékes, hogy én szőrösen elég rosszul érzem magam... terhesen persze ezt nehéz kivitelezni, én megpróbáltam mindig. Egyszer jól meg is vágtam magam pont vizsgálat előtt... szegény dokim majdnem leesett a székről, mert dőlt belőle a vér (bőrömből..) akkor kicsit letolt a lábamról, hogy inkább hagytam volna a francba az egészet...
2015. okt. 21. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!