Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nőgyógyász/szülész soha nem...

A nőgyógyász/szülész soha nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik magánba is rendelnek. Mert ugye ők bármikor ugranak, hiába nincs ügyeletbe. Ők soha nem isznak egy kortyot sem?
2015. jún. 25. 22:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyéni szerintem. Szabadsága alatt miért ne ihatna? Vagy külföldön.
2015. jún. 25. 22:13
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert neki mennie kell ha szül valaki aki megfogadta vagy egyéb dolgok miatt. Vagy rosszul tudom?
2015. jún. 25. 22:19
 3/19 anonim válasza:
45%
Dehogynem. Amikor hivtuk telefonon akkor is be volt b*szva csengőre se jött ki pedig meg volt beszélve reggel 8 ra ott voltun 20 percig és semmi. Aztán semmilyen indokkal nem tudott másnap szolgálni.
2015. jún. 25. 22:20
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Szoktak inni azért egy-egy pohár bort, sört. A doki nagyjából tudja, hogy mikor várható szülése. Ha ezen kívül beindul, akkor elmegy taxival. Egy-egy pohár után meg tud dolgozni.
2015. jún. 25. 22:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem isznak, már aki szeret persze. Ennyi erővel nyaralni sem utazhatnának el sohasem, pedig azt is meg szokták tenni. Amikor én szültem, akkor pont egy olyan anyuka szült mellettem, akinek fogadott dokija volt, de az orvos valahol külföldön volt, és beküldte egy kollégáját maga helyett. Ilyet szerintem akkor is megcsinálnak egymásnak, ha épp valami alkalom van, pl. esküvő, szülinap, egyebek. Persze van olyan, aki tényleg bármelyik pillanatban ugrik, ha hívják.
2015. jún. 25. 22:24
 6/19 anonim ***** válasza:
57%

Dr.Zalabai vagyok.Igen szoktam alkoholt inni,leginkább

Sört.Ugye nem sajnáljátok tőlem egy olyan nap után amikor 5 azaz öt szülést levezetek?!

2015. jún. 25. 22:25
 7/19 Bea~ válasza:
79%
A Kispesti SZTK-ban rendel egy,alkesz de nem valószínű hogy ő az egyetlen.Sajnos....
2015. jún. 25. 22:25
 8/19 A kérdező kommentje:
Egy nőgyógyász nem ilyn faragatlan mint te, de azért jó próbálkozás. Ki a franc beszélt itt arról hogy valaki is sajnálja az orvostól a piát? Csak feltettem egy kérdést, ennyi.
2015. jún. 25. 22:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem szereti az alkoholt, biztos nem. :)

Ha szabin van, akkor gondolom bátrabban, egyébként jó esetben nem alkoholista, így max. 1-2 pohár bor vagy sör jöhet szóba, ami nem a világ vége.

10/19 anonim ***** válasza:
100%

Az többségük nyilván nem issza csutka részegre magát szabadnapján, főleg ha tudja, hogy van mindenórás betege, de ha olyan alkalom van biztos megiszik 1-1 pohárral, és ennyitől még le tud vezetni egy szülést ha kell.

Az én dokimat pont szabadnapjáról hívták be amikor szültem, nem tűnt ittasnak :D.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!