Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nőgyógyász/szülész soha nem...

A nőgyógyász/szülész soha nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok akik magánba is rendelnek. Mert ugye ők bármikor ugranak, hiába nincs ügyeletbe. Ők soha nem isznak egy kortyot sem?
2015. jún. 25. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem irreális elvárás volna, hogy egy orvos 0-24be ugráskész fitt és kipihemt legyen. Nekik is van magánéletük. Nyilván ott a másik oldal, hogy a kismama adott esetben nem keveset csenget le a magánorvosnak, hogy ott legyen ha hívja. Nagyon nagyon két oldalú ez az érme ezért nem is igen tartom jó dolognak ezt az orvosfogadósdi módszert. Egyik oldalról biztonságot nyújt másik oldalról totális bizonytalanságot.
2015. jún. 25. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat tudok, aki nem vállal olyan kismamákat, akik augusztusban/szeptemberben szülnének. Akkor elmegy augusztusban egy hónapra nyaralni és szeptemberre kiírt koraszülöttek se csúszhatnak be így augusztusra.

De persze szeptemberben már újból dolgozik, akkor már jön 1-2 aki októberre volt kiírva, csak hamarabb érkezett.

Azt nem tudom mit csinál a szabija alatt, de gondolom augusztusban nyugodt szívvel elengedi magát.

2015. jún. 25. 23:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én dokim általában 12. hétig vállalja el a kismamát, mert így valamennyire lehet vele tervezni. Ha augusztusra esik a szülés időpontja, akkor már az elején átirányítja egy kollégájához, vagy a kismama kérésére végigcsinálja a terhesgondozást és ügyeletesnél szül.

Neki is van felesége, 3 gyermeke, ilyenkor elutaznak, csak a családdal van, sokszor külföldön, ezt mindig előre megmondja.

Az első szülésemnél családi rendezvényről hívták el, azonnal jött, színjózan volt.

2015. jún. 26. 07:18
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

"Mert neki mennie kell ha szül valaki aki megfogadta vagy egyéb dolgok miatt. Vagy rosszul tudom?"

mi az orvost nem tudtuk elérni szulés idején, 2 napig "kerestuk", mikor kiderult, hogy elutazott.....egy szot nem szolt rola, sot elotte valo héten beszéltuk meg, hogy mik várhatok a szulés hetén..... végul csak a fele pénzt adtuk neki oda, fel volt háborodva, amiért nem kapta meg a teljes jussát....

2015. jún. 26. 07:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A felet egyaltalan minek fizettetek ki?? Nekem a szuleszno lepett le a vajudas elejen. O nem kapott semmit.
2015. jún. 26. 07:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az orvos nem jött volna be szülésre, egyáltalán nem kapott volna pénzt. Mégis minek??? Terhesgondozáson mindig kifizettem a díját, a szülés egy más dolog.
2015. jún. 26. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A fele pénzt? Könyörgöm, nem ment el a szülésre, mire fizettél neki? Még el is küldtem volna a pitsába, ha szóvá meri tenni, ott se volt, miért járna pénz? Ha az ügyeletes normális volt, inkább odaadom neki...

Amúgy szerintem is az van, hogy ha szabin vannak, jobban elengedik magukat, amúgy max 1-2 pohár valami.

2015. jún. 26. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim nem jött el a szülésre. Két nap után bejött hozzám de még akkor is látszott rajta, hogy milyen másnapos
2015. jún. 26. 12:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

és még számon is kért bennunket, hogy miért csak ennyi, hiszen nem ennyiben állapodtunk meg...oszintén kopni-nyelni nem birtunk...

mindegy..megtanultuk a "leckét"..de vannak igazán pofátlan orvosok is.

2015. jún. 26. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!