Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki csatlakozik a "kedves...

Ki csatlakozik a "kedves leszek" mozgalmamhoz?

Figyelt kérdés
Mostmár nap mind nap kiakadok azon, hogy hogy válaszolnak ebben a kategóriában ha nem is minden, de a legtöbb kérdésre a válaszolók, lassan minden kérdésnél van olyan aki vagy akik csúnyán leoltják a kérdezőt, ha megérdemli, ha nem. Eldöntöttem, hogy mostantól én mindenkihez kedves leszek, és normális választ írok. Ha sokan csatlakoztok egész normális oldal lesz, ahol szívesen teszed fel a kérdésed, mert biztosan segít valaki. Mi a véleményetek?
2015. okt. 18. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Én alapból kedves vagyok :-)
2015. okt. 18. 13:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy általában én is, de eddig egy kérdéstípus akasztott ki: a nem akarok gyereket, de nem védekeztünk, lehetek terhes?... de mostantól ezekre is kedvesen fogok válaszolni :)..
2015. okt. 18. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Hát igen, jó lenne, ha mindenki normálisan, ha nem is kedvesen, de normális hangnemben válaszolna.

De mint tudjuk, ez sajnos nem így működik, mert ez egy arc nélküli oldal, itt könnyen bunk.ózhat bárki, lehet nagy a szája, kiengedheti a feszkót...

Amúgy alapból én is kedves vagyok,itt meg nem szoktam "letolni" senkit, csak aki vezyélyes dolgot művel, pl: "15 hetes terhes vagyok és vérzek, 4 nap múlva megyek orvoshoz, szerintetek mi baj van?". Na...ilyenkor elszáll az agyam.:D

2015. okt. 18. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem aki alapból normális, az a Te (amúgy jogos) felvetésed nélkül is az, aki meg itt éli ki az agresszióját, háát, azzal nincs mit tenni, max. kimoderálják.
2015. okt. 18. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Én ha olyat látok, akkor jelzem a moderátornak, már több ízben helyben hagyták.
2015. okt. 18. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez mennyiben kapcsolódik a gyermekvallalas temakorhoz?
2015. okt. 18. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!