Van aki február 4re nem várja? Sajnos nekem ma megjött. Hajrá a következőre. Csatlakozik valaki?
Szia!
Én nem várom 4.ére. bízom benne,hogy sikerült.
De neked akkor nagyon hamar jött meg,nem?
5 nappal korábban.de elég beteg is voltam 40fokos láz torok gyulladás szóval talán jobb is mert sok gyógyszert szedtem.
hajrá neked:)
Én sem várom 3.-ra, de ha megjönne szívesen csatlakozom.:)
még reménykedek nagyon. Már kérdeztem is ezzel kapcsolatban, mert én már teszteltem is kettőt (TÜRELMETLEN vagyok, tudom :( ), mind a kettőn lett csík, a mostani már erősebb,mint a 2 nappal ezelőtti, de így is alig látható. szerintem száradási vagy szellemcsík. Csak a mellem fáj, ennyi. Nem fogok itthon tartani ennyi tesztet, mert nem bírom megállni, hogy ne teszteljek és csak csalódok.
Sziasztok!
Én csúszok két napot valószínű, ezért úgy néz ki 4.-ére nem várom!Nagyon nem várom!!!!Drukkolok mindenkinek!Van valami jó tipp, hogy növeljem az esélyt a picire?
Nem a barnázástól kell számolni, hanem amikor már rendes vér jön!
Nekem végül nem szellemcsík lett, hanem tényleg pozitív. 2 napja halvány, ma már olyan erős, hogy kiszúrja a szemem. :D
úgyhogy (szerencsére) nem kell csatlakoznom, de szívből drukkolok mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!