Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csatlakozik az aki 9. -e...

Csatlakozik az aki 9. -e körülre nem várja?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok???:)
2012. aug. 5. 13:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

8-ra nem várom, és egyelőre semmi olyat nem érzek, amit eddig ne éreztem volna a ciklusaim során. Pár napja görcsölget, nyilal a hasam, de ez mindig így van ilyenkor. A cicim tegnap kezdett el fájni, de ez sem újdonság, és nem is érzem, hogy sikerült volna, sőt... pedig azt mondják megérezni. Bár tudom, hogy korán volt, de tegnap reggel csináltam egy tesztet, természetesen negatív. Mostanra jutottam el oda, hogy egyre nehezebben viselem és már félek reménykedni. Te hogy vagy, kedves kérdező?

2012. aug. 5. 13:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is megvannak a klasszikus tünetek:görcsölgetek és olyan érzésem van,hogy mindjárt megjön.A folyásom pedig inkább krémesnek mondható mint vizesnek.Reménykedünk.....Nagyon drukkolok neked!!!
2012. aug. 5. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, én is nagyon drukkolok neked!!! :) Régóta próbálkoztok?

Mi már több, mint egy éve és most ovuteszteltem is, így ha most sem sikerül, irány az orvos.

2012. aug. 5. 13:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Mi 5 hónapja próbálkozunk.
2012. aug. 5. 13:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék, én 9-re nem várom. Remélem végre nem is jön meg, bár nem nagyon reménykedem (sajna pajzsmirigy alulműködésem van, amire nem adnak gyógyszert mondván, hogy határon belül van 3,86, most járok egy másik dokihoz, aki elküldött vérvételre majd mennem kell, ha megjön) De azért reménykedem, hátha mégse jönne meg, a melleim érzékenyek, semmi más tünetem nincs. Úgy vagyok vele, hogy tudja az a gyerek mikor kell neki jönnie. Amúgy már 3 éve várjuk
2012. aug. 5. 14:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Sziaztok,én is csatlakozom 8.-ra nem várom .Ma kezdet el érzékeny lenni a mellem ezenkivul semmi.A hömet mérem peteérésem volt az tuti de, van hogy mensi elött lemegy a höm de volt hogy inkább felment vagyis a hömérözés ebben nekem nem segit.Szurkolok mindenkinek !!!
2012. aug. 5. 15:31
 7/14 anonim ***** válasza:
én 8.-ára nem várom,semmi tünetem nincs még,nem görcsölgetek semmi.Már ebben az évben volt egy vetélésem,remélem hamar jön a baba.
2012. aug. 5. 20:13
 8/14 anonim válasza:
Szia! Én 12.-re nem várom. Ovum 28-a körül volt, most már 2.a óta fáj a hasam mintha meg akarna jönni,mindig más-más időpontban. Mi egy kicsit régebb óta próbálkozunk.
2012. aug. 6. 14:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az első válaszoló vagyok, ma (1 nappal hamarabb) megjött, úgyhogy ez a hónap sem sikerült. Már meg sem lepődök... :(

Mindenkinek sok sikert kívánok!

2012. aug. 7. 09:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom,de legközelebb biztosan sikerülni fog!

Lányok,hogy vagytok????Éreztek-e már valami furcsát???

2012. aug. 7. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!