Mit gondoltok a Brájen névről?

En is kaptam privit, nagyon raer a kerdezo😃.
"Sajnállak hogy nincs jobb dolgod mint gyakori kérdéseken az igekötőket nézni.Na jó sírok a röhögéstől te jó ég."
Ez van, meg jo, h van min nevetnie, mar megerte hozzaszolnom. 😉

feldobtátok az estémet. :D
mármint...akik idéztek :D

Szivesen. 😊
Mondjuk azt irta, h nem foglalkozik velunk, megis kaptam tole ujra privit, amiben kedvesen erdeklodik a szakmam, iskolai vegzettsegem irant. 😃

A vezetéknevetek Griffin?
De amúgy, komolyra fordítva a szót: te komolyan tudnál venni egy ilyen nevű embert? Neked nem iszonyúan kifacsart egy ilyen fonetikusan leírt név? Tudom, hogy nem lehet máshogy leírni Magyarországon, de neked ez így tényleg megfelel? Ezt tök nehezen bírom elhinni. De tény, hogy vannak, akik a Vanessza meg a Dizsindzser neveket is adják a gyerekeiknek, bár nem vagyok benne biztos, hogy ők tudják, hogy más nyelvek is léteznek, és ott ezt máshogy kell írni. De te tisztában vagy vele, hogy normálisan hogy kell írni, akkor a hülye magyar fonetika szerint leírt miért jó neked?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!