Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti ezekről mit gondoltok?

Ti ezekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

1.Kiságy helyett bölcsőt szeretnék venni.De.attól félek kiesne belőle vagy hamar kinőné.Szerintetek?

2.A bébiőr és a légzésfigyelő mennyire lényeges?

3.Hanyas ruhamérete van egy újszülöttnek?

4.Cappuccinot,kólát,chipset mennyire szabad fogyasztani?

Ha tesóm szülinapján megiszok egy pohár Törleyt az árt a kicsinek?

2015. okt. 9. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Bölcdő helyett a babsöbölt ajánlanàm, nekünk bevállt,ott van melletted a baba és tovább is tudod hasznàlni.

Bébiőrt stb nem használtunk, hisz ott volt a baba mellettem és mindenre felkeltem.

A mérete attól függ hogy mennyivel születik, 56ost mundenképp szerezz be. Az én fiam 3130 al és 53 centivel született, az első hó spban 50es ruhákat hordott

Kólát chipset csak módjával 😊

Inni én nem innék alkoholt!

2015. okt. 9. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
* babaöböl
2015. okt. 9. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

2. Bébiőr kis lakásban nem létszükséglet, de ha családi házban laktok, akkor jól jöhet. (pl. kint teregetsz az udvaron, akkor a kütyün keresztül is hallod, ha a gyereked felébredt. + ezen keresztül kihallgathatod, hogy miket magyaráz, mikor azt hiszi senki sem hallja:D ) Légzésfigyelő koraszülött, kis súllyal született, vagy olyan gyerekeknél létfontosságú szerintem, akinél valami komplikációk léptek fel szülésnél. De ha úgy érzed megnyugtat, akkor használhatod a minden szempontból egészséges gyerekednél is.

3. 50-s méretű ruhából tényleg csak pár darabot, inkább 56-os méret az, amiből bátrabban lehet gyűjtögetni. De nagyon sokat abból se érdemes, ilyen pici korban még kéthavonta váltanak egy méretet. :)

4.Ha a vércukorszinted vagy a vérnyomásod miatt nem vagy kifejezetten eltiltva ezektől, akkor lehet, persze csak ésszel:) Kávé napi 3 lehet, főleg hogy ha olyan a vérnyomásod, hogy a pincében kell keresni :D

Nem árt meg az alkohol sem, ha jól esik akkor nyugodtan megihatsz néha 1 pohárral.

2015. okt. 9. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

1. Bölcső nem jó, mert irdatlan hamar kifogja nőni és ki is pottyanhat belőle.

2. Nekünk nem volt, velünk egy szobában voltak mindketten amíg picik voltak. Tudom hogy ez nem biztosíték de mi valahogy nem éreztük a hiányát.

3. Teljesen változó. Van aki 48cm-rel születik, van aki 64-el is akár. Mi 56-os ruhákból vettünk párat, a többi 62-es volt.

4. Én nem ettem ilyesmit de én eleve egészségesen élek. A pezsgő nekem terhesség nélkül is azonnal tarkótáji zsibbadást okoz, de terhesen semmiféle alkoholt nem ittam.

2015. okt. 10. 05:24
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Bölcsőt hamar kinövi, a kiságy úgyis kell utána.

Légzésfigyelő szerintem fontos, bébiőr csak nagy házba.

50-56-os méretet hord egy újszülött.

Kávé, chips, kóla módjával mehet.

Én mindig úgy csináltam ilyen eseményekkor, hogy koccintottam, ittam egy kortyot, a többit odaadtam a férjemnek.

2015. okt. 10. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:

1. Vehetsz bölcsőt, de iszonyat hamar ki fogja nőni, szóval kell a kisagy.

2. Szerintem fontos, de a bebior csak akkor ha nagy a hazatok.

3. 56

4. Nyugodtan fogyaszthatsz.

Szerintem ne nagyon eroltesd azt a Törleyt.

2015. okt. 10. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

1. Szerintem a bölcső nem túl praktikus, kicsi, hamar kinövi, kiságy úgyis kelleni fog.

2. A légzésfigyelő lényeges, a bébiőr akkor, ha nagy a lakás/ház, és nem mindig vagy hallótávolságon belül. Ha a lakás minden pontján meghallod, ha sír a babád, akkor felesleges, úgyis ugyanazt fogod hallani a füleddel, meg a bébiőrön keresztül is.

3. 56-os ruhákat szoktak beszerezni, bár nagyon kicsi babának 50-est is kell eleinte. De az 56-ossal nem igazán lehet mellényúlni. Lehet, hogy eleinte kicsit még bő neki, de egy-két hét alatt jó lesz, előre viszont nem lehet látni.

4. Terhesen? Szerintem napi 1-2 cappuccino nem árt, ha eddig is ittad. Kóla, chips semmikor nem egészséges, de pl. hányinger esetén sokan isznak kólát, nem lesz tőle bajotok, ha néha iszol egy kicsit, ha nagyon szereted. A chipsre nincs mentség, mégis szoktam én is enni. Sosem voltam nagy édességes, nem hoz lázba a csoki, a fagyi, meg a hasonlók, de egy zacsi chipsnek nehezen tudok ellenállni, úgyhogy néha megengedem magamnak. Nyugi, nem lesz tőle bajotok, azért ez nem drog, vagy ilyesmi. De tény, hogy nem kéne. Legalább is túlzásba vinni nem kéne.

5. Szerintem egy-két korty pezsgőtől nem lesz baja, de többet nem innék. Amúgy lehet kapni alkoholmentes pezsgőt is (nem gyerekpezsgő), ízre szinte pont olyan, mint az igazi.

2015. okt. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!