Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Barna,Roland,Sándor,Márton.2015. jún. 8. 21:25
1/9 anonim válasza:
Egyik sem veri ki a biztosítékot.
Nekem különösebben nem tetszenek, viszont normális férfi nevek, úgyhogy nem lősz mellé velük.
2/9 anonim válasza:
Egyedül a Roland tetszik, a Márton elmegy, Sándor és Barna nagyon nem tetszik.
3/9 anonim válasza:
A Roland tetszik, a többi nem, de mindegyik vállalható.
4/9 anonim válasza:
A Roland és a Márton nem rossz, de a Sándor és a Barna nekem nem tetszik.
5/9 anonim válasza:
Roland és talán Sándor. De kifejezetten problámám nekem sincs egyik névvel sem.
6/9 anonim válasza:
Én igazábol a modernebb neveket részesítem előnyben:-) de ezek közül a Márton nem rossz. A többi nekem nem jön be.
7/9 anonim válasza:
Mártont adnám egyedül. Barna kizárva nálam.
8/9 anonim válasza:
Legszimpatikusabbtól a legkevésbé szimpatikusig:
1. Márton - nagyon szép csengésű név, minden életkorban hordható, ezt adnám is akár
2. Roland - ez is szép név így, de a Roli becézésről mindig a roller, vagy a roló jut eszembe, ami engem zavarna
3. Barna - inkább Barnabás alakban adnám, és becézném Barnának vagy Barninak, de így sem rossz egyáltalán
4. Sándor - nem tetszik, pedig tetszenek a régebbi nevek is, de ez valamiért pont nem, a Sanyi becézés meg eleve komikus hatást kelt számomra
9/9 anonim válasza:
Roland és Sándor nagyon nem tetszik, Márton tök jó, Barna se rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!