Dzsóvanna, Paula és Federika nevekről mit gondoltok?
Dzsóvanna?-borzalmas, sőt...attól is rosszabb.
Paula?-az össz közül ez a leg emberibb, de rémalmomban sem adnam.
Federika?- mint az első.
Dzsóvanna? Ilyen nem létezik az MTA szerint. Egy olasznak elmegy, vagy ha az egyik szülő az, de magyarnak nagyon csúnya. Nekem elsőre Giovanni Trapattoni jutott róla eszembe.
A Federika nekem nagyon nem tetszik, de egy fokkal jobb, mint a Friderika. Sose adnám a gyerekemnek egyiket se.
A Paulát régen semlegesnek tartottam, illetve egy meseszereplő jutott róla mindig eszembe, de pár éve megismertem egy finn lányt, aki Paula volt, azóta egészen megtetszett ez a név. A Paulina viszont nem jön be, olyan dél-amerikaias.
De ez az én véleményem.
Olyan név nincs, hogy Dzsóvanna.
Még talán a Paula a legelfogadhatóbb, bár nekem személy szerint az sem tetszik, gyerekkoromban volt egy öreg néni szomszédunk, akit így hívtak, szóval nekem sajnos a Paula egy öreges név, de ettől még másnak nyilván nem az, és alapvetően nincs is vele gond.
A Giovanna magyarul Johanna, de gondolom, az már neked túl mainstream.
Mint ahogy a Federica magyar megfelelője, a Friderika is.
Paula egy boci, elb**ta egy kocsi...
De még mindig ez a név tetszik a három közül a legjobban.
A másik kettő szóra sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!