Mi a véleményetek a Priszílla, Alberta, Teodóra, Éva, Paula, Tünde, Judit és Klaudia nevekről?
Priszílla, ilyen van? Én csak a Priszcillát tudtam, az még elmegy, ez konkrétan szörnyű. Alberta - miért nem Roberta vagy Berta? Azok nagyon szép nevek, ez viszont nem tetszik, ahogy általában nem tetszenek azok a női nevek, amiket csak egy -a, -ka különböztet meg a férfi párjuktól. Legyenek már egy picit egyedibbek. Teodóra - nyilván engem minősít, stb, de VV Teodóra miatt nagyon megtetszett a név, addig ki nem állhattam, de hozzá nagyon illik, tök vagánynak gondolom azóta ezt a nevet. Éva szép, klasszikus név, van olyan szép és komoly, mint az Anna, mégsem olyan elcsépelt. Paula - az egy boci elsősorban, amúgy meg egy Mézga Paula-személyiséget társítok hozzá (vagy ő Pamela volt? Mindenesetre ugyanolyan ellenszenves a két név). Nem tetszik. Tünde - nekem az egy faj. Judit - hangzásra nem tetszik egyáltalán, kicsit unalmas is. Klaudia - olyan kilencvenes évek nekem. Ez sem tetszik.
Szóval én a Teodórát vagy az Évát adnám. A többi nem jön be.
Huha...egyik sem tetszik, de talán sorrendben így vannak nálam:
1. Teodóra
2. Klaudia
3. Alberta
4. Tünde
5. Éva
6. Judit
7. Paula
8. Priszilla
Priszílla: így nem anyakönyvezhető, és egyébként sem tetszik.
Alberta: számomra poros és jellegtelen.
Teodóra: ez viszont szép, Teóként és Dóriként becézve is.
Éva: sosem szerettem, pedig nem rossz.
Paula: a Mézga család miatt egy kövérkés nőre asszociálok róla - na meg a pudingos tehénre. A Paulina jobban tetszik, és azt lehet Linázni.
Tünde: szép név, de egy rossz ismeretség miatt nem adnám.
Judit: nagyon szeretem, kellemes hangzású.
Klaudia: ezt is szeretem, a Judittal ők a nyertesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!