Mit gondoltok a Brájen névről?
Figyelt kérdés
Valószínűleg ez lesz a gyerekünk neve...de azért mégis kíváncsi vagyok az emberek véleményére ezzel a névvel kapcsolatban.2015. okt. 17. 09:02
11/52 anonim válasza:
Nem tudom. Pedig akkor a következő lehetne Sztyúi, aztán Meg, Pítőr, Lúíz...
12/52 anonim válasza:
Szerintem borzasztó, ne haragudj!
13/52 anonim válasza:
Letörölték?!Honnan?A tábláról?Ilyen IQ-val teljesen jó lesz a gyereknek a Brájen név.Ha lány lesz,akkor is.
14/52 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ha ennyire buta vagy a gyakori kérdések.hu használatához akkor kérlek ne is használd.Van egy szabályzat amibe le vannak írva szabályok.pl.:Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! és én nem figyeltem és így kérdeztem..ezért törölték le.Szóval ha tájékozatlan vagy ezekkel kapcsolatban akkor ne írj ilyet légyszíves. -.-
2015. okt. 18. 19:18
15/52 A kérdező kommentje:
És akkor még ilyet írsz hogy nekem kevés az IQ-m hát jól van gratulálok az ilyen embereknek,
2015. okt. 18. 19:19
16/52 anonim válasza:
Meg az igekotoket sem ismered? Letorolni a tablat szoktak, a kerdest innen torlik. Ez nem tabla, te iq bajnok😃.
Raadasul nem is erted, mikor erre felhivjak a figyelmedet, jo lesz a Brajen nev, ne agyalj tovabb rajta, megfajdul a fejecsked...
17/52 anonim válasza:
A 13. válaszoló vagyok.Ezt kaptam privi-ben:Te tényleg ilyen buta vagy vagy csak tetteted?
Hát,nem is tudom....buta vagyok?...vagy tettetem?....
18/52 anonim válasza:
A 13.és 17. vagyok:így tudtam csak belinkelni a nekem írt üzenetet.Szerintem ez mindent igazol....
19/52 A kérdező kommentje:
Uhh annyira bírom az ilyen embereket akiknek nincs életük és itt szórakoznak. Menjél magyartanárnak ott kiélheted ezeket a dolgaidat. Ennyi.
2015. okt. 19. 16:09
20/52 A kérdező kommentje:
De amúgy amit privátban írtam azt meg miért írod ki? Nah mindegy is csak nagyon szánalmas vagy már.
2015. okt. 19. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!