Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Védőnőt lehet váltani?

Védőnőt lehet váltani?

Figyelt kérdés
Már elegem van ebből a védőnőből akihez tartozunk. Àllandóan vagy beteg vagy szabadságon van. Soha nem tudom elérni!! Már tűrhetetlen ez. Bármikor mikor szükség lenne rá csak azt mondják a telefonban, nem tartózkodik jelenleg a házban vagy beteg vagy szabadsàgon van! Régebben nem hozzá tartoztunk de a régi védőnőnk nyugdíjba ment ennek a "fiatal pics@nak" meg büdös a munka. Olyan is volt mikor hetek múlvára akart időpontot adni miközben a gyerekkel már 1 hónapja mennünk kellett volna hozzá. Mert ugye majd ő keres minket. Hát persze majd mikor piros hó esett volna keresett volna!!
2015. okt. 16. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1es vagyok ...

Nekem sincsen mert lemondtam ... Mondjuk mar ezer éve még az első gyereknél azóta 3an lettek de eddig nem volt semmi hatranyom h nincsen :-)

De összesen 1x jöttek ki a csaladvedelemtől

Tény h területileg van leosztva kihez tartozol, de mint irtam lehet valtani, az a feltétel h a választott védőnő át vegyen téged, de neki nem kötelező !

Bemész és megbeszéled a vezető védőnőhőz ha rendes akkor segit át kerülni ... Ez amugy teljesen valós mert anno nekem is felajanlottak a csaladvedelmisek ...

2015. okt. 17. 08:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Ó nagyon köszönöm!!! :) Utánajárok
2015. okt. 17. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!