Védőnőt lehet váltani?
hmm..
akkor mond le a védőnői szolgálatot
bemész leírod h köszönöm de nem kérem
majd kijönnek a családvédelmiek h körbe nézzenek meg megkérdik h miért
ha megfelelő minden akkor nyugtázzák és onnantól nincs védőnőd
ennyi
átkerülni másikhoz nehezebb
lehet kérvényezni de a másik védőnőnek nem kötelessége téged átvenni !!!
amúgy mi a csudáért olyan fontos neked ez?
mennyi idős a gyerek ?
Minden, amit ő megtesz, te is meg tudod tenni. Mérleg kell, centi, és józan ész. Ha pedig valami nem stimmel, akkor gyerekorvos. Én speciel teljesen feleslegesnek tartom. Bár az enyém lenne kevésbé tapadós.
Változtatni nem lehet, lemondani igen. Javaslom a lemondást, legalább emiatt nem stresszelsz tovább.
szerintem meg a kérdezőnek nem lenne jó ha lemondaná, így is görcsösen ragaszkodik, hogy mehessen...
ráadásul nem neked van védőnőd, hanem a gyerekednek, elméletileg azért van, hogy kiszűrje, ha nem jól bánnak a gyerekkel. nyilván az csak egy plusz lenne, hogy tanácsot adna, de amúgy bőven elég akkor menni mikor a kiskönyvben van írva, hisz számodra semmi értelme, gazából csak azért fontos, hogy évente elmenj, mert az iskola kezdéskor le kell majd adni a kiskönyvet és benne kell lennie annak a 8 vagy 9 tanácsadásnak és az aláírásnak
Védőnőt nem lehet szabadon választani, mint orvost. kihez területileg tartozol, ahhoz kell járj.
Esetleg tegyél panaszt a vezető védőnőnél (őt az ANTSZ-ben találod meg). Bár lehet a panasz után még bunkóbb lenne.
Vagy, amit már írtak, mond le a védőnői szolgáltatást és akkor átkerülsz a gyermekvédelemhez és ők fognak hébe-hóba kiemnni hozzád.
Le lehet mondani az egészet,nem kötelező.
Anyasági támogatást is megkapod és a kicsiket is le tudod mérni otthon.Anyasági támogatáshoz a papírt a nőgyógyász is kiállíthatja,de a kórházban,ha szólsz,ott is lehet,hogy tudnak adni a kiskönyved alapján (csak ezért az egyért kell elmenni egyébként)
Én is lemondtam,semmi hátrányod nem lesz belőle.
A bölcsibe meg orvos igazolását is el kell,hogy fogadják (nálunk is ez volt)
Védőnőt választani nem lehet,területileg van beosztva sajnos :-(
Nálunk ezekből semmi gond nem volt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!