Mikor terveztek visszamenni dolgozni? Van aki 3 éves koráig otthon marad a babájával?
Még nem tudom. Februárban születik majd, két évet mindenképpen, de lehet, hogy hármat is. Mondjuk én itthonról is dolgozni szeretnék, csak mást, nem azt, amit jelenleg csinálok.
A nagyfiammal kétéves koráig voltam itthon, mellette tanultam. A kicsi mellett is azért szeretnék dolgozni, mert ha már itthon vagyok, nekem kell, hogy valamit még csináljak.
Na persze lehet, hogy három év után sem megyek vissza, mert három gyereket szeretnénk, lehet, hogy a második és a harmadik között nem megyek vissza a munkahelyemre. Még meglátjuk, nincs kőbe vésve.
A munkahelyemre akármikor visszamehetek, ha időben szólok, és abból sincs baj, ha valaki nem rohan vissza dolgozni, addig vesznek fel a helyére mást.
Nálunk 3 gyerek van, 7 éves a legnagyobb, 2 a kicsi.
A nagy születése óta itthon vagyok, és még 1 évig itthon is maradok. Hogy utána mi lesz, még nem tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!