Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor terveztek visszamenni...

Mikor terveztek visszamenni dolgozni? Van aki 3 éves koráig otthon marad a babájával?

Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Én itthon maradtam vele 3 évig és mivel a férjem asszisztense vagyok dolgozni itthonról tudok. Várjuk a kistesót épp. Ha nem a saját vállalkozásban lennék sem mentem volna vissza, mert megtehetjük anyagilag, hogy csak a gyerekeket nevelem és a háztartást vezetem. Ha nem így lenne, szerintem 2 éves korától dolgoznék.
2015. okt. 13. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Még nem tudom. Februárban születik majd, két évet mindenképpen, de lehet, hogy hármat is. Mondjuk én itthonról is dolgozni szeretnék, csak mást, nem azt, amit jelenleg csinálok.

A nagyfiammal kétéves koráig voltam itthon, mellette tanultam. A kicsi mellett is azért szeretnék dolgozni, mert ha már itthon vagyok, nekem kell, hogy valamit még csináljak.

Na persze lehet, hogy három év után sem megyek vissza, mert három gyereket szeretnénk, lehet, hogy a második és a harmadik között nem megyek vissza a munkahelyemre. Még meglátjuk, nincs kőbe vésve.

A munkahelyemre akármikor visszamehetek, ha időben szólok, és abból sincs baj, ha valaki nem rohan vissza dolgozni, addig vesznek fel a helyére mást.

2015. okt. 13. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Én a kislányom 1,5 éves korában mentem vissza dolgozni ,de én igy is terveztem .
2015. okt. 13. 19:25
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Az elsővel 4 évig voltam itthon,a 2.-al 3 év 3 hónapig(májusi,szeptemberben kezdte az ovit),a 3.-al 2 év 1 hónapig.Az is igaz,hogy saját vállalkozást viszek,és megtehettem,hogy az adott gyerek igényéhez igazodhattam.
2015. okt. 13. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
hát ha nem jön össze addigra a másik baba akkor gyes-en már nem szeretnék itthon lenni, hacsak a férjem nem kap extra fizetés emelést :) most 14 hónapos a fiam.
2015. okt. 13. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Én még nem tudom, hogy 2, vagy 3 éves koráig maradok vele itthon. 5 hónapos kora körültől már dolgozni tervezek mondjuk itthonról részmunkaidőben, és néha be kell majd mennem, így a férjemmel felváltva fogunk rá vigyázni, és a munkából sem fogok kiesni annyit. 2 évesen már lehet, hogy beiratom 1, vagy több délelőttre bölcsibe, ha látom rajta, hogy igényli a társaságot, meg addigra szeretnénk még egyet mellé.
2015. okt. 14. 09:21
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk 3 gyerek van, 7 éves a legnagyobb, 2 a kicsi.

A nagy születése óta itthon vagyok, és még 1 évig itthon is maradok. Hogy utána mi lesz, még nem tudjuk.

2015. okt. 14. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen a fiam idén kezdte az ovit közben született tavasszal a tesó, de itthon maradtam volna. A kicsivel is maradok három évig. Lehet lesz harmadik baba úgyhogy maradok egy darabig itthon. Szerencsére megtehetjük hogy itthon vagyok.
2015. okt. 14. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!