Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor terveztek visszamenni...

Mikor terveztek visszamenni dolgozni? Van aki 3 éves koráig otthon marad a babájával?

Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 16:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Párommal eldöntöttük,hogy nem megyek vissza. Egyrészt túl rég kiestem a mókuskerékből és sok az új dolog amit nehéz lenne pótolnom,ráadásul már terveznénk a másik kettő babát,így főállású anya lehetnék. És be kell vallanom,hogy 24 évesen a testem sem a régi. :(
2015. okt. 13. 17:03
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
sok embert ismerek akik otthon maradtak. Nyilvan ha az anyagiak engedik, akkor idealis (persze lesznek majd akik azt mondjak hogy a gyereknek jo a bolcsi, de en nem ertek veluk egyet).
2015. okt. 13. 17:03
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

2 év 3 hónapos lesz amikor elvileg visszamegyek dolgozni. A nagylányommal otthon voltam végig mivel a két gyerek között nem mentem vissza dolgozni.

AZ a baj hogy 2 éves kor után a GYES ami jár az édeskevés. Viszont most hogy nálunk a nagy ovis állandóan beteg mindkét gyerek, ha már dolgoznék fogalmam sincs hogy oldanánk meg (nagyszülők messze vannak), emiatt felmerült bennem hogy lehet még nem kéne visszamennem dolgozni, mert ennyit nem lehet hiányozni egy munkahelyről...

2015. okt. 13. 17:04
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
6 hónapos lesz amikor visszamegyek dolgozni. Először részmunkaidő aztán 2 év után 8 órában.
2015. okt. 13. 17:06
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
3-as vagyok. Viszont az én ismeretségi körömben nem ismerek senkit, aki a gyerek 3 éves koráig otthon maradt volna. Legtöbben 2 éves korban visszamentek dolgozni, de nem egyet ismerek, akik már 1,5 évesen beadták bölcsibe a gyereket. Szerintem sajnos ma ez inkább a trend, főleg most hogy a gyed is meg fizetés is jár egyszerre ha vki visszamegy.
2015. okt. 13. 17:07
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
A fiunk 8 hónapos korában visszamentem dolgozni, férjem jött el gyedre, úgy tervezzük, hogy marad 3 éves koráig gyesen, aztán majd meglátjuk, hogy sikerül-e anyagilag megoldani. Ha nem jönne össze és kell a pénz nagyon, akkor sem bölcsibe menne a fiunk, hanem édesanyám vigyázna rá, mert nyugdíjas és bölcsi nincs a falunkban, be kellene hordanunk valamelyik közeli városba.
2015. okt. 13. 17:07
 7/18 A kérdező kommentje:

Amiatt tettem fel a kérdest, mert én 3 éves koráig tervezek itthon maradni vele, de úgy gondolom ez manapság ritka.

Anyagilag megtehetjük. Testvért nem tervezünk.

Viszont lehet a munkahelyemen nem nezik, néznék jószemmel, hogy nem sietek vissza...

2015. okt. 13. 17:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyagilag megtehetnénk, én simán maradnék 3 éves koráig vele. Viszont 2 éves korában nekem vissza kell mennem.

Barátnőm még otthon van a fiával, decemberben lesz 3 éves.

2015. okt. 13. 17:20
 9/18 anonim ***** válasza:
24%

"Viszont lehet a munkahelyemen nem nezik, néznék jószemmel, hogy nem sietek vissza..."

Csodálkozol???

Kit vegyek fel helyetted? És amikor méltóztatsz visszajönni rúgjam ki,hitellel,gyerekekkel,miközben kiválóan dolgozik?

2015. okt. 13. 17:21
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Én itthon maradtam 3 évig. Most kezdte az ovit a lányunk, én a felhalmozott szabadságomat töltöm, novemberben megyek dolgozni.

Senkit nem kell kirúgni, hiszen a helyettesemet eleve határozott időre, helyettesítésre vették fel. Az a magánügye, hogy mennyi hitele van és van-e gyereke.

2015. okt. 13. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!