Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4-6 év babázásból otthon jó...

4-6 év babázásból otthon jó újra visszamenni dolgozni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

igen, biztosan egész más embernek érzed majd magad

újra felnőttnek :)

2012. nov. 13. 09:14
 2/6 A kérdező kommentje:
már el sem tudom képzelni :(
2012. nov. 13. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

4 éve vagyok itthon, megmondom őszintén, nincs kedvem vissza menni dolgozni!!!

Olyan jól, lazán el vagyok itthon, nem lenne kedvem minden reggel korán kelni, felöltözni csinosan, sminkelni, hajamat belőni... közben a gyerekeknek reggeli ital, őket is öltöztetni, majd leadni öket az Oviban, rohanni munkába, majd onnét megint a gyerekekért, majd velük boltba, vacsit készíteni, kis játék, fürdetés, altatás!

Hètvégén takarítani, mosni, vasalni...

Így kényelmesen délelőtt megcsinálom míg délig Ovi van, majd délután jàték...

Egyszer vissza kell menni dolgozni, de terveztünk még egy babát, akit tavaszra várunk. Nem is tudom mi lesz ha utànna vissza kell mennem dolgozni.

Elkényelmesedtem itthon!

2012. nov. 13. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 éve vagyok itthon, hamarosan lejár a szabadságom, és vissza kell menni... hát érdekes lesz :) Én is nagyon jól érzem magam itthon.
2012. nov. 13. 09:40
 5/6 Jégtánc ***** válasza:
88%
Két nagy fiam között majdnem 3 év van,6 évig voltam itthon velük ,nagyon jólesett utána visszamenni dolgozni.Teljesen más környezet,ingerek.Most itthon vagyok jó pár év meló után a lányommal aki 9 hónapos.Imádok vele itthon lenni,de jövő szeptemberben megyek vissza megint dolgozni.
2012. nov. 13. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
92%
Mire vissza megyek 5,5 éve leszek itthon egyhuzamban. Megmondom őszintén én nagyon várom már. Imádom a gyerkőceimet, de már elég volt a gügyögésből gagyogásból, egész napos mosás, főzés takarításból. Én nem erre vagyok kalibrálva, szeretem ha jut időm magamra, a hobbimra, sportra stb, de így 2 gyerekkel mindenféle segítség nélkül ez sajnos nem megy, még azt sem tudom megoldani hogy elmenjek egyet egyedül futni, fodrászhoz, kozmetikushoz, valamelyik gyerek folyton velem van. Nekem ezek nagyon hiányoznak, nekem nem attól teljes az élet, hogy csak és kizárólag a családomnak éljek. És nem mellesleg imádom a munkámat, ami nagyon hiányzik.
2012. nov. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!