Nektek is van olyan álmotok, hogy elszabadultok egy napra és elmentek egy hotelbe aludni?

Lesz egy üres napom, de itthon nem lesz nyugi - ez mit jelent? Otthon lesz valaki? Vagy miért? (amúgy meg tudom érteni, mert ha itthon van az ember, akkor mindig van mit csinálni.)
Bp-en melyik kerületben laksz?

2.-ik vagyok.
Ja igen, jól írta az első, inkább apartman vagy panzió lenne jó Neked, nem hotel. Egy magánszállás tulajával könnyebb megbeszélni ezt, ráadásul lehet, még jól is jön neki, hogy éjszakára meg szabad lenne a szoba - este 8-tól megint ki tudná adni :-)

Hú segíteni nem tudok, de nagyon megértelek. 34 hetesen egy 21 hónapossal vagyok. Imádom de kezdek nagyon fáradni... 2 hét múlva itthon lesz a férjem pár napot, én is szeretnék legalább egy felet máshol tölteni...
Mkor várandós voltam az első fiammal, nyaraltunk, és a hotelben találkoztunk egy anyukával. Egyedül volt ott 3 nap 2 éjszakát. Amúgy 3 gyereket nevelt otthon, ezt a hétvégét a férjétől kapta. Akkor nem értettem, nem tudtam elképzelbi miért akar az ember egyedül lenni... Hát azóta kicsit átértékeltem ezt a témát :D
remélem sikerül megoldanod!!

Óóóó, nagyszerű ötlet jutott az eszembe (vagy mégsem? :D)
Nem tudom, mennyire lehet még ilyenkor wellness -re vagy uszodába menni, de van olyan hely Bp. határán, ahol Relax "ágyak" (melegített kőágy) is vannak, besötétített hely, kellemes zene, stb. Ott jól tudnál pihenni :-) Ha érdekel, reagáld le légyszi és priviben megírom.

Az nem megoldás, ha a férjed megy el valahová a gyerekkel és te maradsz otthon?
Elmehetnének valami "fiús" programra vagy akár pancsolni egyet.
De ennek is csak akkor van értelme, ha addig tényleg pihensz :)
Amúgy én is szoktam ilyenen agyalni, de én nagyon telhetetlen vagyok, mert éjszakára is lelépnék, hogy másnap ne kelljen korán kelnem és reggelit csinálni, öltöztetni, feneket törölni stb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!