Ti ilyenkor elmentek a strandra?
Figyelt kérdés
Bármikor megjöhet a menstruációm, de ebben a nagy hőségben délután el akarunk menni a gyerkőcökkel a strandra. Nagyon félek, hogy mi van, ha éppen akkor önt el a vér, mikor a vízben vagyok. Ti voltatok már ilyen helyzetben.2013. jún. 20. 14:12
3/4 anonim válasza:
Voltam. Ha éppen akkor vártam a menszit, mikor strandolni mentünk, akkor én a biztonság kedvéért előtte feltettem egy mini tampont. Ha megjön, úgysem ömleni fog, így elég a mini is, és nyugodtan lehetsz egész nap, hogy nem lesz véres a bikinid, ha esetleg tényleg megjönne.
4/4 anonim válasza:
Hát azért nem úgy szokott ez kezdődni, hogy rögtön elönt a vér, vannak előzmények (pl görcsölés), és gyenge vérezgetéssel kezdődik, legalábbis nálam.
De ha nálad nem így megy, akkor a többiek már leírták a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!