Ajánlanátok nagyon jó stria elleni krémet? Kinek melyik vált be?
Meg szeretném előzni a problémát amennyire lehet :) körülbelüli árat is mondjatok légyszi és hogy használjátok (naponta hányszor).
A válaszokat előre is köszönöm.
23hkm

Volt mellnagyobbításom, én ott a sebészt kérdeztem erről. Az lett volna logikus, hogy ott nagyon hirtelen feszül ki a bőr - mégsem lesz striás.
Akkor ment bele mélyebben, miszerint a fizikai nyúlás-nyújtás nem okoz striát. Az hormonális hatásra alakul ki, ezért szokott jellemzően kamaszkorban, terhesség alatt, illetve szteroidozó testépítőknél megjelenni.
Az alapja pedig az öröklött kötőszöveti minőség. Az adja meg magát, ha erős kötőszövetet örökölt az ember, akkor kisebb az esélye, hogy megjelenjen.

én ezt a terhességi csíkok elleni olajat vettem a DM-ben, és használom már az elejétől kezdve, minden nap lefekvés előtt :
eddig nincs egy csíkom sem, remélem nem is lesz. :)
vettem egy ilyen testápoló vajat is, szintén DM-ben, de ezt csak ritkán használom, nekem nagyon nem tetszik az illata :
az olajat ajánlom, jó illata van és nem viszket, nem húzódik a bőröm.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!