Melyik wellness szállodát ajánlanátok egy 3 évessel és egy fél évessel?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 15:08
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én egyértelműen ezt:
Bár ezt most csak 1 napra szól ez a kupon, de szokott lenni nekik kedvezményesen 3 nap, 2 éjszaka. Mi úgy voltunk a 9 hónapos kislányunkkal! Nem tudom, hogy a rendes ára mennyi, de úgy volt a 3 nap 2 éj 36.990 Ft- ha jól emlékszem!
Nagyon jók a medencéik babáknak is!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! 😊 Igazából nem messze lakunk ettől a hoteltól!! 😀 De lehet a medencéit majd kipróbáljuk!!
2015. szept. 25. 15:24
3/5 anonim válasza:
Tapolca pelion
Mendàn zalakaros
Velence resort
Alsópàhok kolping
Mindegyikbe voltunk a gyerekekkel mindegyik jó volt,tapolcàn többször is voltunk most a velence resortba megyünk vissza öszi szünetbe.
4/5 anonim válasza:
Velence Resort and Spa!
Áprilisban voltunk 3 és félévessel fiunkkal, nagyon jó volt.
5/5 anonim válasza:
Nekem is ennyi idősek a gyerekeim. Jövő szerdán megyünk Alsópáhokra 5 napra. Ez egy nagy családi hotel.
kolping.hotel.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!