Ajánlanátok gyerekbarát wellness hotelt?
Székesfehérvár Szárcsa Hotel - teljesen gyerekbarát. Játszósarokkal (nagy és jól felszerelt), jó kis medencékkel, gyerekeknek való úszós játékokkal. Ezt kifejezetten ajánlom. Télen-nyáron tök jó szerintem.
Balatonalmádi Ramada Hotel - van gyereksarok (nem túl nagy, de jól felszerelt), a medence viszont nagy, nem gyerekeknek való. De szülői felügyelettel, úszógumival használható. Mi ezt is élveztük. 4 éves a lányunk.
Máshol egyelőre nem voltunk wellnessezni, úgyhogy csak ezekről tudok mondani ezt-azt.
Felsőtárkány Bambara Hotel. Kétszer voltam ott a családommal,eszméletlenül élveztem. Gyönyörű táj,kedves alkalmazottak,tiszta,rendezett környezet,és a szobák.... nagyon jól éreztem magam,semmi rossz tapasztalatom nincs vele kapcsolatban. Céges bulin voltunk ott mindkét alkalommal. Az étel nagyon finom,nagy a választék,svéd asztalos. Szerintem nagyon jól jártok,ha oda mentek. Nyáron medence,játszótér,stb.
Nekünk még nincs gyerekünk de egy baráti házaspárnak van.
A Saliris Resort-ban voltunk együtt Egerszalókon.
Van beltéri gyermekmedence és babakocsit is be lehet tolni a medencetérbe.
A sárvári Park Inn is kifejezetten családbarát, bár mi ott csak ketten voltunk, de rajtunk kívül mindenki gyerekkel volt, mindenféle korosztállyal. Aki meg nem gyerekkel érkezett, az nyugdíjas volt. :-)
Mindkettő szuper hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!