Milyen gyerekbarát szállodát tudtok ajánlani amely egye van kötve a fürdővel?
Szia!
Esetleg Debrecen - Aquaticum
Szeged - HH Forrás
Siklós - Hotel Castello
Ezek egyben vannak a fürdővel.
A wellness rész legyen jó, vagy a gyerekmedencében legyenek élményelemek (csúszda, vízköpő)?
Ez utóbbinál nézd meg a Flamingót Balatonfüreden, Velencén a Velence REsortot, Mátraszentimre - Hotel Narád, Felsőtárkány - Bambara, Gyula - CSaládi Wellness Hotel, Mátraháza - Lifestyle.
Szerintem kifejezetten jó a wellness a Hotel Katalinban Gyenesdiáson, de ott csak szimpla gyerekmedence van, nincs csúszda vízköpő. Van elég nagy élménymedence, külön pezsgőfürdő és úszómedence. Nagyon gyerekbarát, és most a játszószobát is fejlesztették.
Mendan hotel (volt Damona Hotel) Zalakaroson. A szomszédba van a Zalakarosi gyógyfürdő, ami nagyon jó. Köntösbe át lehet szaladni, és ha olyan wellness csomagot vásárolsz a hotelnál, akkor benne van a belépő is. Persze van a hotelnek saját wellness részlege is, de ott nincsenek kimondottan csúszdás gyerekmedencék.
A Kolping hotel mondjuk tényleg gyerekbarát, szerintem túlságosan is, úgy értem sok felesleges dolog van ott, ezért kerül sokkal többe mint más ugyancsak gyerekbarát hotelek. A wellness részlege lehetne jobb is szerintem.
Egerszalóki Saliris hotel. Nagyon jó wellnessrészlege van, gyerekmedencékkel, sokféle medencével. Szerintem nagyon jó ez is.
Park Inn-be különben én is voltam, és tényleg az a legjobb.
1 és 8 vagyok
voltunk Sárváron négy napot ... már a kiírás a recepción levett a lábamról ... tudjátok, olyan kis tábla, ami arra kér, hogy várj ott és ne zavard az éppen ügyet intéző vendéget a pultnál a tolongásoddal ... mi volt a szöveg? kb ez: "Kérem itt várakozzon, amíg a recepciós Önre nem mosolyog." ... ezek tudnak valamit ... a szálló és a fürdő gyerekbarát, remek, a személyzet végtelenül kedves és segítőkész ... ajánlom bárkinek (aki itt nem talál kedvére medencét, az sehol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!