Ajánlanátok nagyon jó stria elleni krémet? Kinek melyik vált be?
Meg szeretném előzni a problémát amennyire lehet :) körülbelüli árat is mondjatok légyszi és hogy használjátok (naponta hányszor).
A válaszokat előre is köszönöm.
23hkm

én a SPA termékekre esküszöm, de ne volt otthon csak Hélia D általános testápol, asszem érzékeny bőrre, de szóval terhesen annyira ne pattogtam ezen, csak levettem a ürdőszobai polcról és kenegettem vele.
a 38. héten kedtem érezni, hogy viszket(kezd repedni a bőr)de erre jött a baba és így nem a hasam bőre a gáz, hane a terhességi hirtelen hízás miatt a combom, fenekem csupa narancsbőr..borzasztó

Genetika. Gyógyszertáros mondta, hogy tök mindegy, mit kenek rá, a lényeg, hogy a vérellátást kicsit fokozzam, és rendszeresen be legyen valamivel masszírozva (melleknél csak nagyon finoman szabad, körkörös mozdulatokkal, bőrt nem gyűrve). De amúgy valóban genetika, és a súlygyarapodás mérétkétől is függ. Sima mandulaolaj is jó rá, vagy pl. egyik családtagunk disznózsírral kente magát:D Rendszeresen csinálta, és egy darab striája sem lett. Anyukám a Stria Fissannal kente magát, de asszem azt már nem gyártják. Én most Weleda stria elleni olajat használok, előtte lenmagolajjal kentem magam (de az tök büdös). Ez a mostani weledás olaj finom illatú, és természetes alapanyagokból van, cserébe 4190 ft 100ml. Nem tudom, meddig jó, nemrég kezdtem el használni. Remélem, beválik.
19hkm

Elsősorban genetika, de nem árt tenni ellene.
Én Johnson's baby olajgélt (sűrűbb, mint a sima babaolaj) használtam, naponta 1-2 alkalommal kentem. Ha jól emlékszem, 800 Ft körül van.

Pillanatnyilag shea vajjal kenem, van aki a kakaóvajra esküszik, vagy argànolajra. Ezek kb. ezerpàrszàz ft-os tételek. Vagy extraszűz olivaolaj. Első babànàl dm-es sajàtmàrkàs krémet hasznàltam, rózsaszìn kupakos, ez is talàn ezer ft körül van egy tubus.
Amúgy meg szerintem is genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!