Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nagyon jó stria...

Ajánlanátok nagyon jó stria elleni krémet? Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés

Meg szeretném előzni a problémát amennyire lehet :) körülbelüli árat is mondjatok légyszi és hogy használjátok (naponta hányszor).

A válaszokat előre is köszönöm.

23hkm

2015. okt. 3. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel,hogy ez genetika. Barátnőmnek ami talán "bevált" az olivaolaj. Legalábbis a második terhességnél talán kevesebb jött rajta.
2015. okt. 3. 20:24
 2/15 anonim ***** válasza:
a legfontosabb hogy olaj alapú, vagy olajtartalú legyen.
2015. okt. 3. 20:26
 3/15 anonim ***** válasza:
*olajtartalmú
2015. okt. 3. 20:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Én a rossmanban vettem kismama krémet azt hiszem 1500 körül volt. Nem lettem striás de ez genetika is meg a hasam sem lett túl nagy. Eleinte naponta 2x használtam, a végén 4x vagy 5x, arra tökéletes volt, hogy enyhítette a feszülést. De ezek nem csodakrémek, szerintem egyik sem.
2015. okt. 3. 20:27
 5/15 anonim ***** válasza:

én a SPA termékekre esküszöm, de ne volt otthon csak Hélia D általános testápol, asszem érzékeny bőrre, de szóval terhesen annyira ne pattogtam ezen, csak levettem a ürdőszobai polcról és kenegettem vele.

a 38. héten kedtem érezni, hogy viszket(kezd repedni a bőr)de erre jött a baba és így nem a hasam bőre a gáz, hane a terhességi hirtelen hízás miatt a combom, fenekem csupa narancsbőr..borzasztó

2015. okt. 3. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:

Genetika. Gyógyszertáros mondta, hogy tök mindegy, mit kenek rá, a lényeg, hogy a vérellátást kicsit fokozzam, és rendszeresen be legyen valamivel masszírozva (melleknél csak nagyon finoman szabad, körkörös mozdulatokkal, bőrt nem gyűrve). De amúgy valóban genetika, és a súlygyarapodás mérétkétől is függ. Sima mandulaolaj is jó rá, vagy pl. egyik családtagunk disznózsírral kente magát:D Rendszeresen csinálta, és egy darab striája sem lett. Anyukám a Stria Fissannal kente magát, de asszem azt már nem gyártják. Én most Weleda stria elleni olajat használok, előtte lenmagolajjal kentem magam (de az tök büdös). Ez a mostani weledás olaj finom illatú, és természetes alapanyagokból van, cserébe 4190 ft 100ml. Nem tudom, meddig jó, nemrég kezdtem el használni. Remélem, beválik.

19hkm

2015. okt. 3. 20:36
 7/15 anonim ***** válasza:

Elsősorban genetika, de nem árt tenni ellene.

Én Johnson's baby olajgélt (sűrűbb, mint a sima babaolaj) használtam, naponta 1-2 alkalommal kentem. Ha jól emlékszem, 800 Ft körül van.

2015. okt. 3. 20:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél Babylove stira elleni krémmel kentem a hasamat (naponta egyszer esténként), és nem lettem stirás. Második terhességemnél nem kentem, akkor tiszta stirás lettem. Harmadiknál megint kentem magam, nem lettem stirás.
2015. okt. 3. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit kensz rá. Sima testápoló is jó. Ha kijön, a legjobb kence után is kijön. Az alapvető feszülést meg segít enyhíteni akármi.
2015. okt. 3. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Pillanatnyilag shea vajjal kenem, van aki a kakaóvajra esküszik, vagy argànolajra. Ezek kb. ezerpàrszàz ft-os tételek. Vagy extraszűz olivaolaj. Első babànàl dm-es sajàtmàrkàs krémet hasznàltam, rózsaszìn kupakos, ez is talàn ezer ft körül van egy tubus.

Amúgy meg szerintem is genetika.

2015. okt. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!