Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez butaság vagy nem? Ti...

Ez butaság vagy nem? Ti vetettek már jó előre apróságokat?

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem pozitívat.Egész éjszaka a babámról álmodoztam.Ma eldöntöttem veszek ezt-azt.Pl.Terheseknek szóló könyvet,plüsst,cumit,pár rugdalózót ilyeneket.

Anyukám szerint babonából nem szabad.Szerintem ez butaság.Ti hogy vagytok ezzel?

2015. szept. 30. 06:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

En a 12. heti uh utan vettem egy kis takarot.

Ez volt az elso dolog.

Aztan a 16. het korul ruhakat, mert ev elejei learazasok voltak ( itt nalunk ez -90 % ot jelent ). Aztan mindent folyamatosan kb a 25. hettol

2015. szept. 30. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:

A 6. héten vettem először egy kis zoknit. Akkor már volt szívhang. Előtte hülyeség, ahogy egy doki mondta, a pozitív teszt nem baba, csa k egy lehetőség a babára, így kell hozzáállni, mert sokszor van olyan, h elmész két hét múlva a szívhangért és csak egy üres petezsák látszik. Ez nagyon gyakori, régen is ilyen gyakori volt, csak a mai nők a korszerű tesztekkel már nagyon korán értesülnek a terhességükről. De nem minden pozitív tesztből lesz baba.

Szóval nem a babona miatt, hanem ezek miatt a tények miatt ne vásárolgass még semmit.

2015. szept. 30. 12:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Megvàrtuk a 12. hetet, egyrészt e genetikai eredmény miatt, màsrészt az első trimeszteri vetélési kockàzqt miatt. Szóval addig csak fejben volt listàm. De azóta egy csomó mindent beszereztem.
2015. szept. 30. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nem tartottuk volna meg, ha down szindróma vagy egyéb súlyos betegség felmerül.
2015. szept. 30. 13:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a 12. heti uh után vettünk egy kis unisex bodyt, addig még a szülöknek se jelentettük be a magas vetélési kockázat miatt. 15. heti uh után 90%-ra tudtuk a nemét, és pont New Yorkba utaztunk, így ott rengeteg gyönyörü babaruhát vettünk szuper árakon. Most 20 hetes múltam, de az utazás óta leálltunk, akkor veszünk valamit, ha kihagyhatatlan ajánlat, de folyamatosan nézelödünk és várjuk a januári leárazásokat.
2015. szept. 30. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Még nem kezdtünk neki próbálkozni amikor terheseknek valo könyvet vettem.

Cuki rugit,kiszoknit is vettem amikor próbálkoztunk, eszembe nem jutott hogy ne sikerülne emiatt.

2 éves a lányunk azóta

2015. szept. 30. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
16-os ne légy már ilyen süketke, senki nem mondta, h emiatt nem fog sikerülni. Azért nem érdemes vásárolgatni, mert a 12. hétig a vetélés nagyon gyakori, egy kis vérzés és volt terhesség, nincs terhesség, te meg nézegetheted sírva a kis holmikat. A terhességről valószínű, h vannak még rajtad kívül, akik tájékozódnak akár könyvből, akár netről, de ez nem ugyanaz, mint bevásárolni a 3 mm-es embriónak.
2015. okt. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!