Megbántad hogy lett gyereked?
Figyelt kérdés
A kérdés elsősorban azoknak szól, akik már felnevelték az egészséges gyereküket. Nem bántátok meg hogy lett? Ha visszamennétek az időben akkor is vállalnátok?2015. szept. 27. 16:05
11/14 anonim 

válasza:

Hát egyszer itt már leírtam a sztorit, egy durva hisztiről.
Rövid verzió. 2,5 éves volt kb, mikor egy pokoli hisztit vágott, hogy kell neki a betonba ágyazódott "sziveckekavic", szóval szedjem ki.
Ráadásul nyilvános helyen, körülöttem úgy 20-30 ember, és úgy néztek rám, mintha verném.
Na ekkor bizony megszólalt az a gonosz kis hang, hogy "kellett ez neked, bmeg?"
13/14 anonim 

válasza:

Megbánni vagy néha a régi életünket hiányolni egyáltalán nem ugyanaz.
14/14 anonim 

válasza:

Igen megbantam. A ferjem akart gyereket en nem. 5 evig voltunk egyutt aztan elvaltam es a gyerek az apjanal maradt. Nem nekem valo volt az anyasag. Van kapcsolatunk a lanyommal de csak feluletes.
Masodszorra mar nem kovettem el ezt a hibat, elvetettem amikor terhes maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!