Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annyi gyereked van, amennyit...

Annyi gyereked van, amennyit terveztél? Hanem, miért?

Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem annyi van, amennyit terveztem, "hanem" kevesebb. Még. Most várom a másodikat, hármat szeretnék. Majd remélem jön a harmadik is, mondjuk a második is nehezen jött össze sajnos, de másfél év alatt azért csak sikerült.
2015. szept. 19. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Nekem még csak 1 babóm van, később mikor 6 év körüli lesz szeretnénk 2.-at is :)
2015. szept. 19. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Két gyerekem van, a második 6 év próbálkozás eredménye. Ennek fényében vakmerő kijelentés, de még kettőt mindenképp szeretnénk.
2015. szept. 19. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
2 gyerkőcőt szerettem volna mindig is. Kislànyom most 2 eves, és 6 hetes terhes vagyok a tesóval :)
2015. szept. 19. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Régen 2 gyereket akartam.

Aztán Megszületett a fiam, és átértékeltem mindent. most már nem szeretnék még egyet.

Szóval most annyi van, amennyit szeretnék.

2015. szept. 19. 17:03
 6/8 A kérdező kommentje:
"Ha nem" - így akartam írni. És köszi az eddigi válaszokat! :)
2015. szept. 23. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
2őt szerettünk volna a férjemmel 3om lett. Megszületett a fiam, 3évre rá az ikrek. De jó ez így.
2015. szept. 27. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Kettőőt és háromom? :D
2015. szept. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!