Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 év körüli (13 hónapos)...

1 év körüli (13 hónapos) gyereked hány szelet/mekkora kenyeret eszik uzsonnára?

Figyelt kérdés

Eddig mindig tejpépet kapott uzsira, 210 grammot evett belőle. Gondoltam megpróbálom lassan katonákkal etetni őt, hogy ne csak kanalast egyen, meg a mi kenyerünkből is mindig kunyerál, de nem tudom mennyi egy ennyi idős gyerek normális "adagja".

És mit tehetnék rá szerintetek? Parizer, sonka, sajt?

Köszi a válaszokat!

2015. júl. 10. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:

nincs ilyen, hogy adag, minden gyereknek más az adagja, az már nem is normális, ha 1 évesnek még méregeted meg megszabod.

annyit adj neki amennyit kér!

tehetsz rá krémeket, májkrém, padlizsán krém, tojáskrém, kőrözött, halkrém, nagyon sok van, legalább változatos lesz neki. de sonkát is tehetsz rá.

2015. júl. 10. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az 1. válaszolóhoz.Az enyém volt,hogy másfél zsemlényi szendvicset evett,de volt,hogy csak felet.Én kiteszem elé,és annyit eszik,amennyit kér/kíván.Párizsit nem szoktam Nekik adni,de sajt,sonka,tonhal,padlizsán,tojás,májkrém(mind házi készítésű)simán mehet.
2015. júl. 11. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!