Megbántad hogy lett gyereked?

Egyszer, úgy két perc erejéig: épp egy hasmenés jellegű bűzös trutyit takarítottam a hátsójáról. Elvileg végeztem, felhajtottam a lábait, hogy még egyszer megnézzem, rendesen lepucoltam-e. Amikor úgy 10 centiről néztem be oda, ahová a nap sem süt, úgy döntött, hogy ő most egy ipari főnyomócső és még egy adag híg fekáliát az arcomba küldött.
Akkor jó két percig komolyan fontolgattam, hogy jó ötlet volt-e ez. Aztán hánytam egyet és megkönnyebbültem. :)

Jaj de jót nevettem utolso :)
Bizony vannak pillanatok amikor igen... De nem csinálnám vissza !

Kedves 5-ös válaszoló,ne haragudj,de nagyon jót nevettem. :)
A kérdésre válaszolva,igen volt már pillanat amikor úgy éreztem megbántam.

kérdező, szerinted komolyan meglehet bánni egy gyereket...?
az olyan, mintha azt kívánná az ember, bár meg se született volna, bár ne élne..ilyet senki nem kívánna.
ideig, óráig idegében lehet megfordul az emberben, hogy de kőgazdag lenne gyerek nélkül, vagy akármi, de a megbánás, szerintem túlontúl erős kifejezés.
nem is értem hogy is lehet ilyet kérdezni, aki csöppnyire is szereti a gyermekét, de szerintem még aki kórházban is hagyta, de életet adott neki, egyik sem venné ezt el tőle, ha lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!