Normális az ilyen anyuka?
A szomszéd "asszony" szerintem nem normális. 24 éves kisp@csa és van egy 4 éves kislánya. De sokszor hallottam mikor mentek elöttem, hogy anya szeretnék csokit vagy hasonló édességet akkor nem engedi a nő. Németeknél élek és elég gazdagok és azt hiszi, hogy így bármit megtehet...
Néhány héttel ezelött megkérdeztem tőle, hogy miért nem ad a gyerekének édességet, fagyit, sütit meg ilyeneket. Az volt a válasza, mert nem tesznek jót. Miért is???? Mi baja lesz egy 4 évesnek??
Már most tanítja más nyelveken, azthiszem franciául. Szendvicset is ritkán ehet...szegény kislány. Nekem nincs gyerekem de ha én lennék az anyukája sokkal jobban járna.

Nem értem, miért kellett így kiírnod kérdést magadról. Ha ismered az itteni dolgokat gyk-n, akkor az anyukák simán válaszolnak akkor is, ha első szám első személyben beszélsz. :D
Kapásból azt írtam volna és is, h te vagy a p.csa :D
Na de így: semmi baj nincs veled. :) Nem is kell édességgel tömni a gyereket, függetlenül attól, h hány éves.

én úgy vagyok vele, hogy kaphat mindent a gyerek, de nem naponta, csokit 2-3 naponta, csipszet, üdítőt alkalmanként, de ismeri és szereti
oviban, suliban elég ciki szokott lenni, ha nem ismeri a gyerek a csokikat, unokahúgom járt így, hogy sírva jött haza, nem tudta megmondani a kedvenc csoki márkáját és kicsúfolták (elsős) meg mikor kiderült, hogy soha életében nem ivott még semmi szénsavasat, akkor még a tanár is beszélt a szüleivel, hogy ennyire rossz anyagi helyzetbe vannak, hogy a gyerek életében valami osztálybulin kóstolt szénsavast és sírt mert csípte a száját?
szóval mértékkel-de szerintem meg kell ismertetni a gyereket a világ dolgaival, mert később hátránya lehet belőle
szendvicset miért nem adsz neki? mivel eteted? egy egészséges szendvics, tele zöldséggel mit árthat?

én mindenesetre tuti csinálnék neki egészséges sütiket.
az édességmegvonás valahol kínzás, valahol szüksége van rá a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!