Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális az ilyen anyuka?

Normális az ilyen anyuka?

Figyelt kérdés

A szomszéd "asszony" szerintem nem normális. 24 éves kisp@csa és van egy 4 éves kislánya. De sokszor hallottam mikor mentek elöttem, hogy anya szeretnék csokit vagy hasonló édességet akkor nem engedi a nő. Németeknél élek és elég gazdagok és azt hiszi, hogy így bármit megtehet...

Néhány héttel ezelött megkérdeztem tőle, hogy miért nem ad a gyerekének édességet, fagyit, sütit meg ilyeneket. Az volt a válasza, mert nem tesznek jót. Miért is???? Mi baja lesz egy 4 évesnek??

Már most tanítja más nyelveken, azthiszem franciául. Szendvicset is ritkán ehet...szegény kislány. Nekem nincs gyerekem de ha én lennék az anyukája sokkal jobban járna.

2015. szept. 26. 10:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
ne foglalkozz azzal ki mit mond, te a gyerekednek akarsz jót. A mai világban, ahol mindenhonnan az édességreklámok folynak, nagyon nehéz megtalálni azt az utat ami jó a szülőnek és a gyereknek is. Ha nem teljesen van megvonva tőle a nyalánkság, akkor te vagy az, aki a legjobbat teszed neki. Az én gyerekem tudja, vendégségben bármit ehet, és hetente egyszer a cukiban is, és máskor már nem is kéri. Na jó, évente talán kétszer egy-egy pom bear-t amit meg is kap. De ő ehhez van szokva, hogy a nasi a gyümölcs, így nem is érzi ezt hátránynak.
2015. szept. 26. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Lekispi@azod magad??
2015. szept. 26. 13:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Hogy hihetőbb legyen
2015. szept. 26. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem, miért kellett így kiírnod kérdést magadról. Ha ismered az itteni dolgokat gyk-n, akkor az anyukák simán válaszolnak akkor is, ha első szám első személyben beszélsz. :D

Kapásból azt írtam volna és is, h te vagy a p.csa :D

Na de így: semmi baj nincs veled. :) Nem is kell édességgel tömni a gyereket, függetlenül attól, h hány éves.

2015. szept. 26. 13:17
 15/19 anonim ***** válasza:
És így lett nagyon gagyi.
2015. szept. 26. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
42%
A fiam sem kap semmi ilyesmit, néha müzliszeletet. A rudi és társai tiltólistán vannak, csipsz, üdítők. Az a helyzet, hogy nem is keresi, mert csokoládét is akkor eszik ha kap valakitől, az meg belefér. Itthon szoktunk sütni, meg aszalt gyümölcsöt, gyümölcsöt eszik.
2015. szept. 26. 13:44
 17/19 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok vele, hogy kaphat mindent a gyerek, de nem naponta, csokit 2-3 naponta, csipszet, üdítőt alkalmanként, de ismeri és szereti

oviban, suliban elég ciki szokott lenni, ha nem ismeri a gyerek a csokikat, unokahúgom járt így, hogy sírva jött haza, nem tudta megmondani a kedvenc csoki márkáját és kicsúfolták (elsős) meg mikor kiderült, hogy soha életében nem ivott még semmi szénsavasat, akkor még a tanár is beszélt a szüleivel, hogy ennyire rossz anyagi helyzetbe vannak, hogy a gyerek életében valami osztálybulin kóstolt szénsavast és sírt mert csípte a száját?

szóval mértékkel-de szerintem meg kell ismertetni a gyereket a világ dolgaival, mert később hátránya lehet belőle

szendvicset miért nem adsz neki? mivel eteted? egy egészséges szendvics, tele zöldséggel mit árthat?

2015. szept. 26. 14:18
 18/19 anonim ***** válasza:

én mindenesetre tuti csinálnék neki egészséges sütiket.

az édességmegvonás valahol kínzás, valahol szüksége van rá a szervezetnek.

2015. szept. 26. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi a baj a szedvicsel ?
2015. szept. 27. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!