Annyira elegem van már, minden anyuka ennyire egyedül érzi magát?
Csak mert nálatok ez van,még nem ez a trendi.
Ha tetszik,ha nem,ezt vele kell megbeszélned! Mert vagy beletörődsz vagy addig mész,míg megoldást nem találtok rá!
trendi? nem.
a férjed ilyen.
de mit vársz? 12órát melózik+utazik, biztos hulla, mellett meg bunkó is.
te meg ennyire életképtelen vagy hogy nem tudod lefoglalni magad? foglalkozz magaddal meg a gyerekkel, őt meg szard le
A gyerek elrendezése valóban női feladat, de férfiak is megtudják csinálni. Lehet, hogy ő ugyanazt érzi, mint te. Hogy nem is gondolsz rá, neki milyen reggel 8-tól este 7-ig dolgozni. Emberekkel foglalkozik, szellemi vagy fizikai munkás? Csak ismered annyira, hogy lehet, hogy neked kell előbb feléje fordulnod, és akkor ő is jobban nyit feléd.
Egy dolgot nem tudok megérteni: hogy neked az egy gyerek fárasztó, ő meg egész nap dolgozik, és tőle vársz megértést. Lehet, hogy unalmas egész nap az egy gyerekkel, de az egész napos meló meg fárasztó, igazából ugyanazt csinálja, mint te, reggeltől estig ugyanabban a helyzetben, minden nap. Nem tudom, mennyit keres, de általában a jól fizető állások kimerítik az embert.
Lehet, hogy csak meg kellene beszélnetek. Te elmondtad mi a bajod vele, de lehet, hogy neki is van valami gondja, csak sokkal nehezebben mondja el, ki kell szedni belőle.
Mi ezen már túl vagyunk, tapasztalatból írom.
Nem trendi és szerintem nem is normális.
Az én férjem két műszakban dolgozik. Utazással együtt 10-11 órát van itthonról távol (vagy hajnalban kel vagy késő este ér haza), de mikor délelőtt itthon van vagy ha délután hazaér az az első, hogy megy a kislányához (1 hónapos a kislányunk). Segít az olyan házimunkában amire nem maradt időm vagy egyedül nem tudom megcsinálni. Ha nyűgös a kicsi este képes vele órákig fel alá járkálni, hogy megnyugodjon.
És igen ő is szokta nyomkodni a telefonját, mikor a pici már alszik és a lakás is rendben.
Éjszaka ha csak simán nyűgös a picur fel kel hozzá vigasztalni. Egyébként én kelek mert lévén anyatejes baba az etetését egyenlőre kizárólag én tudom prezentálni.
Próbálj meg vele többször beszélni a problémáról. Addig mondogasd míg meg nem érti, hogy az ő gyereke is és neki is illenék vele foglalkozni.
5-ösnek:
Megtapasztaltam: 4 gyerekkel vagyok itthon egész nap, és van, hogy segítenem kell a férjemnek (saját vállalkozásunk van), nincs bébiszitterem.
A szabadnapok hogy néznek ki? Akkor sem foglalkozik veletek?
Mikor beszéltél vele erről hogy reagált? Mit válaszolt? Belátta, hogy igazad van, vagy visszavágott?
Amúgy valahol megértem, mert azért elég sokat dolgozik, lehet hogy nekem sem lenne kedvem még reggel gyereket etetni a pihizés helyett, a másik amúgy is otthon van egész nap. Jó most hogy szarul voltál az más. De megkérted, hogy segítsen vagy csak elvártad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!