Annyira elegem van már, minden anyuka ennyire egyedül érzi magát?
Figyelt kérdés
Van férjem, igaz, hogy reggel 8kor indul dolgozni és etse 7re van itthon, de ezen kívül sem érzem, hogy nagyon segítene akármiben. Hazajön, eszik, max a fürdetésben segít, (kiveszi a gyereket a kádból és ennyi)... Kezd nagyon elegem lenni az egoizmusával, hogy inkább a számítógépen játszik, minthogy velem vagy a gyerekkel foglalkozzon, reggel ő amúgyis felkel, de soha a büdös életben eszébe sem jutna, hogy helyettem ő reggelizteti meg a gyereket, mert inkább még fekszik az ágyban és nyomkodja a telefonját. Nagyon nagyon mérges, dühös vagyok már rá, és kezd ebből elegem lenni. Hiába mondtam el neki, hogy mit érzek és mi a bajom vele, semmi sem változik. Ma hajnalban olyan rosszul voltam, h 2 órát hánytam, alig aludtam, és a gyerek már 7kor kelt, eszébe nem jutott volna, hogy esetleg segítsen... Kiábrándító, dühítő. Fel tudnék robbanni... Tényleg ez a trendi? Normális? Hogy apuka melózik, anyuka meg ha megpusztul is csak a gyerekkel foglalkozzon, az a dolga, és semmi más... (?)2015. szept. 15. 08:12
21/22 anonim válasza:
csak szajkózod a mondandódat.
valakit egy gyerek is kicsinál, míg a munkahelyen repül az idő és szereti.
ha szar munkád van és gyereket akarsz és otthon vagy, akkor azt imádod.
ugyanolyan a legeslegjobb vagy a legrosszabb időszak is lehet.
22/22 anonim válasza:
Azért nem véletlen a nők szülnek. A természet őket úgy alkotta, hogy jobban bírják az anyasággal járó dolgokat, mint a férfiak, még ha vannak egyéni különbségek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!