Annyira elegem van már, minden anyuka ennyire egyedül érzi magát?
4 gyerekes vagyok, nem kell engem sajnálni, magam választottam, a 4 gyerek már egyáltalán nem unalmas.
De szerintem az egy az igen. Unalmas vagy üres, nem tudom melyik a jobb kifejezés. A gyerek szereti a gyerektársaságot, az anyukának egy kicsit gyereknek kell lenni, hogy tudjon vele foglalkozni, de közben rendezni kell a háztartást felnőttként.
Én rendezem a vállalkozásunk dolgait is időnként, így nem csak a monoton háztartás van. Csak el tudom képzelni (meg mondják más anyukák), hogy akinek egész nap csak mosás, főzés, pelenkázás, etetés, takarítás, annak a sok dolog ellenére se valami izgalmas az élete.
te nagyon be vagy korlátozva
egy gyerek nem is gyerek mi?
van aki ennyit akar és kész. az meg hogy a főzés-pelenka-takarítás háromszögből áll az élet, arról mindenki maga tehet, akkor sem kell csak ennyiből állni a napnak, ha egy gyerekkel van otthon
Nem azt mondtam, hogy egy gyerek nem gyerek. Csak kevés. Az egy után jön a többi.
Böngéssz utána a neten, akinek több van, nagy része azt mondja, hogy jobb a több, mint az egy. Volt pár éve az 56 pizsama sorozat. Nagyon tetszett. Sorba mentek a 11 gyerekestől az 1 gyerekes családig, mindegyikről egy rövid videó.
valakinek elég
neked nem volt, kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!