Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális az ilyen anyuka?

Normális az ilyen anyuka?

Figyelt kérdés

A szomszéd "asszony" szerintem nem normális. 24 éves kisp@csa és van egy 4 éves kislánya. De sokszor hallottam mikor mentek elöttem, hogy anya szeretnék csokit vagy hasonló édességet akkor nem engedi a nő. Németeknél élek és elég gazdagok és azt hiszi, hogy így bármit megtehet...

Néhány héttel ezelött megkérdeztem tőle, hogy miért nem ad a gyerekének édességet, fagyit, sütit meg ilyeneket. Az volt a válasza, mert nem tesznek jót. Miért is???? Mi baja lesz egy 4 évesnek??

Már most tanítja más nyelveken, azthiszem franciául. Szendvicset is ritkán ehet...szegény kislány. Nekem nincs gyerekem de ha én lennék az anyukája sokkal jobban járna.

2015. szept. 26. 10:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

mi bajod azzal ha nem tömi édességgel a gyereket ?

felesleges cukor csak

nagyon tudatosnak tűnik az anyuka :-)

nekem teljesen szimpi ez a hozzáállás

am nálunk sincsen édesség max házi süti vagy házi müzli szelet :-D alma chipsz, sült alma mézzel, aszalt gyümik stb...

ezek mind édesek ennél több cukor nem kell a gyereknek hidd el !

amúgy meg semmi közöd hozzá h ki h neveli a gyereket ...

fogalakozz a saját dolgaiddal inkább ...

2015. szept. 26. 10:16
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nagyon is normális....ám ez Rólad nem igen mondható el!Veled jobban járna?!Miért?Mert betegre etetnéd mindenféle szarral?!Az irományod alapján nem lehetsz több 10 évesnél,az biztos.De az is,hogy nem Németországban élsz.Inkább a házi feladatodat csináld,ha már ennyire unatkozol.
2015. szept. 26. 10:21
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Ő normális. Te nem.
2015. szept. 26. 10:23
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem szoktam ilyenekkel vagdalkozni, de ilyen felfogással tiszta szerencse, hogy nincs gyereked...
2015. szept. 26. 10:32
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk van napi egy édesség, mégis minden alkalommal előadja a lányom ezt.

Anya kérek egy csokit, fagyit, rágót, jégkrémet, toronyórát lánccal...

Most a kinder tojás megy nagyon nálunk(vettem egy tálcával), és hiába kap napi egyet, mégis bepróbálkozik, hátha kap még.

2015. szept. 26. 10:50
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Képzeld nálunk sincs csoki és egyéb bolti édesség ugyanis én már gyerekként inzulinrezisztens voltam, felmenő ágon cukorbetegség, pajzsmirigy megbetegedések, magas vérnyomás, minden ami ide tartozik. Pedig vékony gyerek voltam és vékony vagyok ma is.

Én azt gondolom hogy egyrészt neked semmi jogod abba bele szólni hogy más anya miként neveli a gyerekét, másrészt minősíthetetlen ahogy írsz róla! Így első körben úgy gondolom ő sokkal több értéket ad át a gyerekének már most, mint amennyit a hozzád hasonló "mindenbe bele szólok amiről semmit sem tudok, még nincs gyerekem de már bezzeg anyuka vagyok" típusú nők!

2015. szept. 26. 11:16
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Mi az, hogyha te lennél az anyukája, sokkal jobban járna? Mert te nyomnád bele a csokit reggel-délben? Tényleg azt gondolod, hogy ez a "jó"? A klrdésben szereplö édesanya teljesen rendben van szerintem. Te viszont már kevésbé. Egy ilyen kérdés után (Normális az ilyen anyuka?), minimum azt vértam, hogy veri a gyereket. Meg amugy mi köze van annak, hogy gazdag, és szerinte bármit megtehet, ahhoz, hogy nem kap a gyerek édességet? És akkor mi van, ha más nyelven tanitja? A leirás alapján ez a nö tökéletesen rendben van. VELED ELLENTÉTBEN. Szoval szerintem nem kell itélkezned.
2015. szept. 26. 11:18
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
szerencsés kisláűny, hogy ilyen anyukája van, aki figyel az egészségére. Fog ő még épp elég édességet enni oviban, iskolában, teljesen jó, ha otthon korlátozza. Egyébként meg te nem láthatod, otthon mennyi édességet kap, vagy mit kap helyette. Nem tudom ismered-e a mondást, mindenki a saját háza táján sepregessen. Te édességgel és szendviccsel akarod tömni a gyereked? Enyém se kap szendvicset, kap helyette sült húst tortillában, pitában, sok zöldséggel, és házi mártogatósokkal. Csokit, cukrot nem kap, helyette hetente cukrászdába megyünk,ott azt ehet amit kiválaszt, vagy otthon készítünk valamit.
2015. szept. 26. 12:06
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
Ugye ez csak egy provokáló kérdés??
2015. szept. 26. 12:15
 10/19 A kérdező kommentje:
Most bevallom, hogy akiről írtam az én vagyok! Sokan bántanak miatta mert így nevelem a gyerekemet. És féltem, hogy ha azt írom máris hogy én vagyok akkor furcsának tekintetek, hogy ilyeneket írok magamról. De naaaaagyon örülök neki hogy inkább megerősítést kaptam:)))
2015. szept. 26. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!